A Terrorelhárítási Központ (TEK) idén is megrendezi a budo- és küzdősport gálát, amelyre november 17-én szombaton a BOK csarnokban kerül sor.




Az ország egész területéről érkező egyenruhások – a BM rendészeti szervei (ORFK, BV, Katasztrófavédelem, TEK), az Országgyűlési Őrség, a NAV, a Magyar Honvédség és az Országos Mentőszolgálat sportolói – küzdenek meg egymással különböző stílusban (K-1, WKF karate, kyokushin karate, grappling, judo). Több mint háromszáz nevezés érkezett a versenyre.

A rendezvény idei díszvendége a háromszoros profi K-1 világbajnok, Remy Bonjasky. A holland küzdősport legenda a versenyt megelőzően az indulók felkészülését egy közös tréninggel is segíti a TEK tornatermében. A sportesemény középpontjában a magyar rendőr áll. Jól reprezentálja a magyar rendészeti szervek munkatársainak küzdőképességét, kitartását és önuralmát.

A TEK küzdősportgála selejtezői reggel 9:00-kor, a döntők 17:00 órakor kezdődnek, amelyek között látványos harcművészeti bemutatók szórakoztatják a közönséget. A gála, illetve a verseny mindenki számára nyitott, sőt, az egész család számára kikapcsolódást nyújtó szombati program lesz, a nap folyamán küzdősportokkal kapcsolatos kiállítás és vásár is várja az érdeklődőket.

A rendezvényre a belépés idén is ingyenes, a látogatók adományaikkal a Bethesda Gyermekkórházat támogathatják. A verseny fővédnökei: Dr. Pintér Sándor, miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter és Dr. Benkő Tibor, honvédelmi miniszter.


A teljes program: KLIKK IDE!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: Monokli)