Akárcsak a legutóbbi húsz világverseny alatt, a bakui világbajnokság idején is tippversenyt hirdet a Judoinfo és a Judoshop. Nyerhetsz judogikat, judós sapkát és judopólókat. Nincs más dolgod, csak játszani!




A Judoshop.hu által felajánlott nyeremények


Ezúttal szeptember 20-án csütörtöktől hét napon át a világbajnokság egyéni küzdelmeire lehet tippelni. A sorsolás alapján érdemes a tippeket kialakítani. Legkésőbb szeptember 20-án csütörtökön reggel 8 óráig várjuk az első napi tippjeid!




A tippelési kedvet a hagyományoknak megfelelően támogatónk, a Judoshop.hu felajánlásából judós nyereményekkel szeretnénk fokozni. A nyereményalapban szerepel egy Ippon Gear Legend IJF fehér judogi, egy Ippon Gear Fighter Legendary judogi, egy Ippon Gear „Be a judoka” snapback sapka és három darab Ippon Gear póló. A fentieken kívül ezúttal is gazdára talál majd három példány A magyar judo aranykönyvéből. A világbajnokság után díjat kap majd a három legjobban tippelő, a pólókat és könyvnyereményeket pedig kisorsoljuk a résztvevők között, vagyis akár egyetlen napra leadott voksokkal is lehet majd nyerni.

A Judoinfo tippjei az első versenynapra

Férfiak. 60 kg: 1. Takato Naohisza (japán), 2. Sharafuddin Lutfillaev (üzbég), 2. Nagajama Rjudzsu (japán) és Robert Msvidobadze (orosz)
Nők. 48 kg: 1. Tonaki Funa (japán), 2. Daria Bilodid (ukrán), Urantsetseg Munkhbat (mongol) és Paula Pareto (argentin)
Tippelj te is!



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018)