Május 6-án vasárnap a Magyar Judo Szövetség szervezésében Cegléden, a Judo Központban (Cegléd, Malomtó szél 35.) kerül sor az első Esélyegyenlőségi Nemzetközi Judo Kupára.




A verseny célja, hogy a külhoni területekről származó, illetve hátrányos helyzetű gyermekek integrálódását segítsük elő. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minden gyermek számára sportolási lehetőséget biztosítsunk, így hozzájárulva ahhoz, hogy az egészség, a sport, a közösség mindenki számára értéket hordozzon magában.

A program 10:00 órakor az U8-as korosztály játékos vetélkedőivel veszi kezdetét, majd 11:00 órától kerül sor az ünnepélyes megnyitóra. Az eseményre Dr. Tóth László MJSZ elnök meghívását elfogadta többek között Marius Vizer, a Nemzetközi Judo Szövetség elnöke; Langerné Victor Katalin, társadalmi felzárkóztatásért felelős helyettes államtitkár; Dr. Nébald György, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke, valamint Földi László, országgyűlési képviselő is. Az esemény fővédnöke: Dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: MJSZ)