A magyar judo kabalafigurája, a judós magyar vizsla „önként csatlakozott” a tatai edzőtáborban készülő magyar válogatott tagjaihoz. Judoggy – aki már a 2013-as, nagy sikerű budapesti judo Európa-bajnokságon is szerepet kapott – az augusztus 28-án kezdődő budapesti világbajnokság népszerűsítéséből is kiveszi a részét, a következő hetekben, hónapokban figyelemmel kíséri legjobbjaink felkészülését, és a nyár végén a nézők személyesen is találkozhatnak majd vele a Papp László Budapest Sportarénában.



Judoggy hölgykoszorúban, balról: Fridrich Annamária olimpiai versenybíró,

Karakas Hedvig, Szabó Katinka, Judoggy, Gercsák Szabina és Joó Abigél


Csúcsforgalom a tatai tatamin

Judós rekordot döntött a tatai edzőtábor: korábban még sosem készültek ennyien egyszerre az olimpiai edzőközpontban: hétfőtől csütörtökig 274 judoka gyakorol az Európai Judo Szövetség és a Magyar Judo Szövetség nemzetközi táborában. A fókuszban a közelgő varsói Európa-bajnokság (április 20–23.) és természetesen a budapesti világbajnokság (augusztus 28–szeptember 3.) áll.

Természetesen az augusztus 28-án kezdődő budapesti világbajnokságra készülő magyar válogatott tagjai is ott vannak a tatai tatamin, kedden még két világbajnoki érmesünk, a sérülése, operációi után lábadozó Karakas Hedvig és Tóth Krisztián is meglátogatta társait az edzőtáborban.




Az Európa-bajnok Hadfi Dániel is köszöntötte a régi ismerőst

A nemzetközi mezőnyben a sportág olyan kiemelkedő egyéniségeivel találkozhatunk, mint az olimpia, világ- és Európa-bajnok Majlinda Kelmendi, Koszovó első ötkarikás bajnoka, vagy a közelmúlt nagy csillagai közül a lengyelek olimpiai bajnoka, Pawel Nastula. Kiemelkedően erős csapattal érkezett Oroszország és Azerbajdzsán, olimpiai, világbajnoki és kontinensbajnoki érmesek sora készül ezekben a napokban Magyarországon.



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017)