Akárcsak a legutóbbi tizenöt világverseny alatt, a kazanyi Európa-bajnokság idején is tippversenyt hirdet a Judoinfo. Nyerhetsz judogit, judós táskát, judosapkát és judokönyvet. Ezúttal csütörtöktől szombatig az Európa-bajnokság egyéni küzdelmeire lehet tippelni, a sorsolás alapján csütörtök reggel 11 óráig várjuk az első napi tippjeid, ehhez a lenti táblázatot kell kitöltened!




Először a 2008-as pekingi olimpia idején hívtuk játékra a Judoinfo olvasóit, akkor rögtön egy világbajnok győzött nálunk: Braun Ákos nyerte meg a tippversenyt. Azóta sokszor játszottunk, a 2009-es bakui Eb idején Gosztonyi Balázs nemzetközi bírónk tippelt a legügyesebben, a 2009-es rotterdami világbajnokságon a Judoinfo szerkesztősége szerezte meg az első helyet. A 2010-es bécsi Európa-bajnokságon Papp László szerezte a legtöbb pontot, a tokiói világbajnokságra pedig a kétszeres U23-as Eb-ezüstérmes Krizsán Szabolcs tippelt a legsikeresebben.

2011-ben, az isztambuli Eb végén Stadler András és a Judoinfo holtversenyben lett első, a párizsi világbajnokság végeredményét Krizsán Szabolcs jósolta meg a legjobban, míg 2012 áprilisában, a cseljabinszki Eb-n a paksi Kiss Norbert vitte el a pálmát. Következett London, a sikeres olimpia, no ésKrizsán Szabolcs triplázása. A 2013 áprilisi budapesti Európa-bajnokság idején Reif Dániel tippelt a legjobban, az augusztusi riói vb-n Kiss Norbert újrázott. 2014 áprilisában Montpellier Ungvári Attilának hozott szerencsét, a cseljabinszki világbajnokság után Őri Felicián, a 2015-ös bakui Európa Játékok után Haáz Péter, míg a tavalyi asztanai világbajnokságon – amikor már csaknem kétszázan játszottak velünk! – Szabó Csaba kapta a fődíjat.

A csütörtökön kezdődő oroszországi Európa-bajnokság idején is játékra hívjuk olvasóinkat, a tippelési kedvet a hagyományoknak megfelelően támogatónk, a Judoshop felajánlásából judós nyereményekkel szeretnénk fokozni. A nyereményalapban szerepel egy adidas Camo sporttáska, egy Ippon Gear Snapback sapka és egy Ippon Gear Fighter judoruha, továbbá három példány A magyar judo aranykönyvéből. Az Európa-bajnokság után díjat kap majd a három legjobban tippelő, a könyvnyereményeket pedig kisorsoljuk a résztvevők között, vagyis akár egyetlen napra leadott voksokkal is lehet majd nyerni.


A Judoinfo tippjei az első versenynapra

Férfiak. 60 kg: 1. Amiran Papinasvili (grúz), 2. Vincent Limare (francia), 3. Ilgar Mushkiyev (azeri) és Orkhan Safarov (azeri). 66 kg: 1. Golan Pollack (izraeli), 2. Arszen Galsztyan (orosz), 3. Vaza Margvelasvili (grúz) és Kilian Le Blouch (francia)
Nők. 48 kg: 1. Csernoviczki Éva (magyar), 2. Charline Van Snick (belga), 3. Laetitia Payet (francia) és Shira Rishony (izraeli). 52 kg: 1. Majlinda Kelmendi (koszovói), 2. Andreea Chitu (román), 3. Annabelle Euranie (francia) és Mareen Kraeh (német). 57 kg: 1. Automne Pavia (francia), 2. Karakas Hedvig (magyar), 3. Helene Receveaux (francia) és Sabrina Filzmoser (osztrák)


Játssz velünk, töltsd ki a táblázatot!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2016)