Jótékony céllal rendezik meg március 3-án szombaton a Kertvárosi Sport- és Egészségfesztivált három helyszínen: a Havashalom parkban, a Sashalmi Piac területén és a Sashalmi Közösségi Teremben. A cél egy defibrillátor vásárlása, hogy a Sashalmi piacon is legyen egy ilyen életmentő berendezés.



A judo ezúttal nem szerepel a programban, de jó néhány judós is jelen lesz, hogy részvételével is segíthessen az életmentő készülék megvásárlásában.

A Havashalom Parkban két távon futhatnak, lehet Nordic Walking-futamon indulni, lesz BMX verseny és streetball. A Sashalmi Közösségi Teremben gyermekprogramok (lufi hajtogatás, gipszfigura festés, kézműves foglalkozás, kreatív pólófestés), zumba bemutató, grundbirkózó verseny alsó évfolyamosoknak, ritmikus gimnasztika bemutató, kick-box bemutató, Mazotti fitness-bemutató, fekvenyomó bajnokság, szumó bemutató, amatőr kick-box, grappling, thai box és MMA versenyek mellett artista bemutató is várja az érdeklődőket.

A Sashalmi piactéren a Mikulásgyárban gyűjtenek ajándékokat, lesz falmászás és jó néhány bemutató, koncert (MintaPinty zenekar, Artista Porontyok, Home Made Jazz Band, Doka Dance táncbemutató, Batucada dobosok bemutatója, Ivan & Emperor Dance Show, Gesarol koncert) színesíti a programot.

A Magyar Vöröskereszt véradó kamionjában véradásra várnak mindenkit, akik különböző szűrővizsgálatokon (vérnyomás, vércukorszint, koleszterinszint mérés, valamint bőrgyógyászati szűrések, melanoma szűrés) is részt vehetnek.

 

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2012
Forrás: Budapest16.hu)