December második szombatján Kecskeméten, a Mindenkinek aranyérmet elnevezésű küzdelmi edzésen szereztek élményeket a Bácsalmási Sprint SE kis judokái.



A Dél-magyarországi Regionális Judo Szövetség eseményére előzetesen tizenkilenc egyesület száznyolcvanöt sportolója adta le a nevezését. A Bácsalmási Sprint SE tagjai közül a bácsalmási, mélykúti és kelebiai csapatból egyaránt volt képviselete a klubnak. A kitűzött cél a tapasztalatszerzés volt, a sportolók kitettek magukért, az edzés végén büszkén vette át az aranyérmet Szabó Gergő, Magyar Kende, Király Regina Léna és Szegedi Zalán. Edzőként Tanács Attila segítette a sportolókat mérkőzéseik során.



Vannak is ünnepeltjeink is ezen a napon: ma hatvannyolc esztendős a világ- és Európa-bajnoki hetedik helyezett Szabó Miklós, a Domaszéki JISE vezetőedzője, ma harmincnégy éves a junior Eb-ezüstérmes, ifjúsági Európa-bajnok Juhász Ádám, ma huszonnyolc az ifjúsági, junior és U23-as magyar bajnok, kétszeres European Open-győztes Ohát Zalán és testvére, a junior magyar bajnoki bronzérmes Ohát Ottó, ma ünnepli negyvenegyedik születésnapját a hódmezővásárhelyi judósok és a szegedi masters judósok edzője, dr. Hangyási Dávid Botond. Isten éltesse valamennyiüket!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2023
Forrás: Judo Bácsalmás
)