A Bajai TV Lelátó című műsorának különkiadásában a nézők megismerhetik Andrási Mártont, a Mogyi-Bajai Judo Club tehetségét, aki az elmúlt évek kemény munkájának köszönhetően egyre sikeresebb a nemzetközi mezőnyben. Az adásban megszólal Andrási Barna, Márton édesapja, a klub edzője, Hammer Erik és Radics Attila edzők, no és az U23-as Európa-bajnoki bronzérmes Andrási Márton.





Bajai szempontból nagyszerű eredményekkel zárult a diák C-korcsoport országos bajnoksága Mórahalmon, a Mogyi-Bajai Judo Club tíz éves versenyzői három arany és egy ezüstérem mellett két ötödik és egy hetedik helyezéssel zártak – írja a Baon.




Andrási Barna, Kovács Dénes és Végvári Martin tanítványai közül Kirsch Máté (24 kg), Keller Dávid (27 kg) és Frányó Kamilla (40 kg) a dobogó felső fokára állhatott, Rutay Hanna (27 kg) ezüstérmet szerzett, Kovács Jázmin (40 kg) és Tóth Bíbor (40 kg) az ötödik, Pittenauer Áron (30 kg) pedig a hetedik helyen végzett.




Ugyancsak Mórahalmon került sor a harmadosztályú felnőtt országos bajnokságra, amelyen a bajaiak újabb két bajnoki címet szereztek. Hammer Erik és Radics Attila versenyzői közül Andrási Gellért (66 kg) és Orosz Blanka (52 kg) lett magyar bajnok, Bencze Réka (63 kg) ezüst-, Kancsár Donát (60 kg) és Büte Lili (70 kg) bronzérmes lett, Major Levente (81 kg) az ötödik, Csiszer Csaba (66 kg) a hetedik helyig jutott.




A Speciális Olimpia országos versenyt rendezett Budapesten, a viadalon Csete Margit két növendéke dobogóra állhatott, Győrfi Bence (divízió 2, 57 kg) arany-, Olasz Krisztina (divízió 1, 52 kg) ezüstérmes lett.



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2023
Forrás: Bajai TV
Baon
Márton Anna írása)