Gaál Gergő nyerte a Judoinfo és a Judoshop Európa-bajnoki Tippversenyét, a fődíjat azonban nem tartotta meg, egy tehetséges fiatal judósra ruházta át. Reméljük, szerencsét hoz majd az új judogi!




„Mivel én már nem judózok, és gyanítom, hogy már nem is fogok többet judogit felvenni, így inkább szeretném továbbajándékozni egy olyan gyermeknek, akinek a szüleinek nagyobb teher egy új judogi vásárlása, pláne fiatalon, amikor még nőnek, mint a bolondgomba” – jelezte Gergő, aki egy fehér Ippon Gear IJF Legend judoruhát nyert a versenyben.

Nos, a judogi jó helyre került: egy igazán lelkes, tehetséges és a sport mellett a tanulást is nagyon komolyan vevő sráchoz, Gábor Áronhoz. Áron 2011. október elsején kezdett judózni a XVII. kerületi Judo SZK színeiben, azóta összesen százhúsz érmet nyert, ebből hetvenhat arany. Eddigi legnagyobb sikerei: ifjúsági országos bajnok, serdülő A- és B-korcsoportos diákolimpiai bajnok, diák A-korcsoportos magyar bajnok. 2018-ban bekerült a Héraklész-keretbe.




Áron jelenleg zöldöves, az idén vizsgázik kékre. Neu Gábor, a Judoshop képviselője a díj átadásakor egy lépcsőt ugorva rögtön egy barna övvel egészítette ki az ajándékot – garantálva a motivációt a következő évre is.

Még egyszer gratulálunk Gaál Gergőnek a tippversenyen elért győzelméhez, s önzetlenségéhez!




 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Fotó: Horváth György)