Kilencedik alkalommal rendezték meg a Városi Sportcsarnok telt házas közönsége előtt a Budaörs-kupa judoversenyt, amelyen idén is több mint háromszáz fiatal sportoló indult el.



Eredetileg négyszáznál is több nevezés érkezett, de a váratlan havazás miatt nem mindenki érkezett meg a kezdésre. Somlyó Gergely, a Budaörsi SC elnöke sikeresnek nevezte a rendezvénysorozatot, Fazekas Csaba a klub judoszakosztályának vezetője pedig a sportágat méltatta. Kovács Sándor, az utánpótlás irányítója elsősorban a fiatal sportolókat dicsérte, és valamennyi megszólaló kiemelte a helyi önkormányzat támogatásának fontosságát.




Az Ász Sport Fotó képei a viadalról: KLIKK IDE!


Ma hat ünnepeltünk van: ezen a napon ötvenhárom esztendős a magyar bajnok, junior Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes Fekete József, ma negyvenhárom a junior magyra bajnoki bronzérmes Gróf Norbert, ma harmincegy az olimpiai résztvevő, Világkupa-győztes, csapatban Európa-bajnok, magyar bajnok, junior-világbajnoki ötödik helyezett Madarász Tamás, ma huszonhét a korábbi ifjúsági ob-ezüstérmes Gyulai Balázs, ma huszonhárom az U23-as és junior magyar bajnok Szécsi Dániel, és ma huszonkettő az U23-as magyar bajnoki ezüstérmes Akkerman Gergely. Isten éltesse valamennyiüket!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: Buda Környéki TV
Fotó: Ász Sport Fotó)