Megjelent a Magyar Budo magazin legújabb száma, a keleti küzdősportok és harcművészetek magazinjának idei első kiadása, amely ezúttal is számos keleti küzdősporttal és harcművészettel foglalkozó szervezet híreiről ad számot.



A budo és harci művészetek oldalakon folytatódnak a hagyományos ismeretterjesztő sorozatok. Most is számos keleti küzdősporttal és harcművészettel foglalkozó szervezet ad tájékoztatást a náluk történt fontosabb eseményekről és sikereikről.

Ezúttal sem hiányzik a „Szépek, tehetségesek és kemények” oldal, valamint a könyvespolc rovat, amelyben egy izgalmas légi életmentésről lehet olvasni.

A hagyományosan jelentős terjedelmű judorovat a Magyar Judo Szövetség 2024-es eseménynaptárával indul, amelyet a magyar sportolók részvételével rendezett olimpiai kvalifikációs Grand Slam- és Grand Prix-versenyek beszámolói követnek. Ugyanitt megtalálhatók a győri és a varsói European Open magyar sikerekkel zárult olimpiai kvalifikációs versenyek tudósításai. A magazin szintén közli a junior és az ifjúsági országos bajnokság eredményeit.

A judosport hírei rovatban kapott helyet a linzi Grand Prix és a BRJSZ nyílt regionális verseny legjobbjainak eredménylistája. Sajnos egy remek sportember, Juhász Mihály edző eltávozásáról is meg kellett emlékezni.

A hátsó belső borítón ezúttal a dobások és rúgások akcióképek kaptak helyet.

A Magyar Budo legújabb száma megvásárolható az újságárusoknál, a jelentősebb budo sportboltokban, valamint a keleti küzdősportok jelentősebb hazai versenyein is. A régebbi lapszámok beszerezhetők a szerkesztőségben. A szerkesztőség telefonszáma: 06 (1) 262-4254, email-cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., honlapja: www.magyarbudo.hu


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024)