Az Európai Egyetemi Játékokat (EUG) 2024. július 12. és 24. között rendezik meg Miskolcon (itt lesz a judo) és Debrecenben. A nagyszabású nemzetközi sportesemény nem jöhet létre az önkéntesek közreműködése nélkül. A Boon cikke.




Az EUG Európa egyik legnagyobb sporteseménye, a résztvevők létszámát tekintve a világ harmadik legnagyobb multisport eseménye. A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) Debrecen és Miskolc városával, a Debreceni Egyetemmel, valamint a Miskolci Egyetemmel közösen tizenhét sportágban rendezi meg a 2024-es Európai Egyetemi Játékokat, amelyre várhatóan negyven ország csaknem négyszáz egyeteméről több mint négyezer versenyző érkezik. Miskolcon a judo, a karate, a kosárlabda, a kick-boksz, a röplabda, a sakk, a strandröplabda, a tekvando, a tenisz és a vízilabda küzdelmeit rendezik meg, Debrecen pedig a 3x3 kosárlabda, a tollaslabda, a strandkézilabda, a labdarúgás, a futsal, a kézilabda és az asztalitenisz képviselőit látja vendégül.

Az EUG Önkéntes Program önkénteseire, akik nélkül egy ilyen nagyszabású nemzetközi sportesemény nem jöhet létre, életre szóló kalandok, élmények, új munkatapasztalatok várnak. Nemzetközi környezetben, felelősségteljes munkavégzés közben gyakorolhatják az angol, vagy egyéb nyelvtudásukat. Részesei lehetnek egy multisport rendezvény szervezésének. A szervezők az önkénteseknek formaruházatot, étkezést, korlátozott mennyiségben szállást, illetve számos kísérő programra részvételi lehetőséget biztosítanak.

A csapatba nemcsak egyetemistákat, hanem tizenhat éves kortól bármely korosztályban várnak jelentkezőket. Jelentkezni itt lehet: KLIKK IDE, a határidő: 2024. április 30. kedd. További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: Boon)