Ne hagyd ki a Hajime Judo Magazin augusztusi adását, amely elsején 17:30-tól látható az M4Sport műsorán, s kifejezetten a Judo Hungary Masters versenyével foglalkozik!




A Hajime Judo Magazin stábja Paksra, az Atom-Kupa edzőtáborába látogatott, ahol a szövetségi kapitányokat és a versenyzőket kérdezték a World Masters versenyek egyediségéről és különlegességéről.

A Judolegendák rovatban a World Masters-viadalok rekorderével, a japán Tasiro Mikuval foglalkoznak, aki eddig négy arany- és két bronzérmet szerzett a Mesterek tornáin.



Három válogatott versenyzőnket – akik a Judo Hungary Masters során is tatamira lépnek – egy igen különleges programra invitálták: Özbas Szofit, Ungvári Attilát és Tóth Krisztiánt egy gasztrodélutánra hívták meg, ahol a műsorvezetővel, az Európa-bajnok Hadfi Dániellel együtt belekóstoltak a szusikészítés titkaiba.

A Hajime kalendáriumban végignézhetjük az évről évre Budapestre visszatérő nagy viadalokat, a 2013-as Európa-bajnokságtól kezdve egészen az idei World Judo Mastersig. Korábban rendre rendre fantasztikus magyar eredmények születtek, ebben bízunk az idei versenyt tekintve is!

Hajime Judo Magazin, augusztus 1., kedd, 17:30, M4Sport


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2023
Forrás: Hajime Judo Magazin)