2013. március 17.

A nap videója: gyere a szigetre!

A Margitszigeti Atlétikai Centrum judósainak videója, szeretettel várják a sportággal megismerkedni vágyókat.Van ünnepeltünk is ezen a napon, ma ötvennégy esztendős Petrányi Imre, a Budapesti Regionális Judo Szövetség elnöke, az UTE szakosztályának vezetője. Isten éltesse!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2013
)Madár Áron és Sándor Petra Luca is dobogós
Madár Áron és Sándor Petra Luca is dobogós

A Kecskeméti JC-KESI judósai Miskolcon versenyeztek, és két érmet is szereztek az EBMEX-kupa nemzetközi ifjúsági találkozón.

Érmekkel rajtoló siklósiak
Érmekkel rajtoló siklósiak

Nagyon erősen kezdték az évet a Siklós SE judokái: ezüstérmeket, pontszerző helyezéseket gyűjtöttek 2018 első hazai versenyein.

Két kategóriában is judós Borsod-Abaúj-Zemplén legjobbja!
Két kategóriában is judós Borsod-Abaúj-Zemplén legjobbja!

Ismét hét kategóriában hirdettek eredményt és köszöntötték a sikeres versenyzőket. A tizenötödik Év sportolója választást és díj­átadót az Észak-Magyarország szerkesztőség székházának első emeletén rendezték meg.

BHSE: ragyogó hétvége a tatamin
BHSE: ragyogó hétvége a tatamin

Remekeltek a BHSE judósai az elmúlt hétvége nemzetközi versenyein: Salánki Evelin és Szabó Katinka dobogóra állhatott Rómában, Miskolcon pedig a klub ifjúsági versenyzői gyűjtöttek érmeket.

Nyolc győri érem Nemesvámosról
Nyolc győri érem Nemesvámosról

A Széchenyi Egyetemi SE fiatal judósai február 17-én Nemesvámoson vettek részt regionális judoversenyen, amelyen Gyimes Nikolett tanítványai nyolc érmet szereztek.

A JUDOINFO TOVÁBBI REGIONÁLIS HÍREI