2013. március 17.

A nap videója: gyere a szigetre!

A Margitszigeti Atlétikai Centrum judósainak videója, szeretettel várják a sportággal megismerkedni vágyókat.Van ünnepeltünk is ezen a napon, ma ötvennégy esztendős Petrányi Imre, a Budapesti Regionális Judo Szövetség elnöke, az UTE szakosztályának vezetője. Isten éltesse!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2013
)Gútán remekelt a zirci judós csapat
Gútán remekelt a zirci judós csapat

Remek eredményeket értek el a zirci Vincze Judo Club fiatal versenyzői a közelmúltban megrendezett nemzetközi megmérettetésen. A szlovákiai Gútán lebonyolított viadalon kilenc ifjú tehetség kapott bizonyítási lehetőséget Vincze Ferenc edzőtől.

Nippon eredmények a diák C és II. osztályú felnőtt ob-ról
Nippon eredmények a diák C és II. osztályú felnőtt ob-ról

November másodok hétvégéjén rendezett országos bajnokságokon a Nippon Sport Judo Club tíz judokával képviselte magát és mindegyikük pontszerző helyen végzett.

Gyűlnek a nagykőrösi bajnoki érmek
Gyűlnek a nagykőrösi bajnoki érmek

Két igazán rangos versenyen léptek tatamira az elmúlt hétvégén a Kőrös Judo SE versenyzői. Százhalombattán rendezték meg a diák C-korosztály (2007-ben születettek) országos bajnokságát.

Tudatosan készül a sport utáni időkre Bor Barna
Tudatosan készül a sport utáni időkre Bor Barna

Sportolói pályafutása után is a tatami mellett képzeli el az életét az Atomerőmű Sportegyesület nemrégiben megyei Prima-díjjal kitüntetett válogatott judósa, Bor Barna.

Sikeres hétvége áll a PVSK judósai mögött
Sikeres hétvége áll a PVSK judósai mögött

November 11-én a diák C országos bajnokságra, Százhalombattára utazott a PVSK hét judokája. Voltak, akik országos versenyen most léptek először tatamira. Közülük Märcz Nóra Száva a dobogó harmadik fokára állhatott, és bronzéremmel zárta a versenyt.

A JUDOINFO TOVÁBBI REGIONÁLIS HÍREI