2012. február 08.

Legalább esni tanulj meg!

Ahogy Tanács Attila, a Bácsalmási Sprint SE elnöke mondja, az év első hónapja sem telt el esemény nélkül: a judósok az edzések mellett Bácsalmáson és Baján övvizsgákon vettek részt, míg maga az elnök – Piukovics Tamás edzőtársával közösen – övvizsgán működött közre Homokmégyen, majd Tatán edző-bíró továbbképzésen gyarapította tudását.

Január 14-én a Bajai Judo Club által szervezett küzdelmi edzésen a hazaiakon kívül solti, foktői, bácsalmási és bajmoki versenyzők vettek részt. A bácsalmási csapatot Tanács Attila és Páncsics Zoltán edzők kísérték el.Országos edző-bíró továbbképzésre került sor január 21én Tatán, az évenkénti kötelező egész napos előadáson Tanács Attila edzőként és bíróként is képviselte a bácsalmási klubot a tatai olimpiai központban.

A bácsalmási egyesületi övvizsgát január 24-én tartotta meg a szakosztály, a Gyermekotthon tornatermében, ahol keddi és csütörtöki napokon 17.30 és 19.30 között zajlanak a foglalkozások. Az övvizsgán Tanács Attila növendékei közül Demeter Áron, Magyar Adél és Magyar Botond szerezte meg az ötödik kiu (kyu) -fokozatot jelképező sárga övet.

Január 30-án a homokmégyi és foktői egyesületek övvizsgáján Tanács Attila és Piukovics Tamás sportedzők is megjelentek, ahol a vizsgáztatással kapcsolatos feladatokat látták el.
 

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2012
Forrás: ProSport)


 

Madár Áron és Sándor Petra Luca is dobogós
Madár Áron és Sándor Petra Luca is dobogós

A Kecskeméti JC-KESI judósai Miskolcon versenyeztek, és két érmet is szereztek az EBMEX-kupa nemzetközi ifjúsági találkozón.

Érmekkel rajtoló siklósiak
Érmekkel rajtoló siklósiak

Nagyon erősen kezdték az évet a Siklós SE judokái: ezüstérmeket, pontszerző helyezéseket gyűjtöttek 2018 első hazai versenyein.

Két kategóriában is judós Borsod-Abaúj-Zemplén legjobbja!
Két kategóriában is judós Borsod-Abaúj-Zemplén legjobbja!

Ismét hét kategóriában hirdettek eredményt és köszöntötték a sikeres versenyzőket. A tizenötödik Év sportolója választást és díj­átadót az Észak-Magyarország szerkesztőség székházának első emeletén rendezték meg.

BHSE: ragyogó hétvége a tatamin
BHSE: ragyogó hétvége a tatamin

Remekeltek a BHSE judósai az elmúlt hétvége nemzetközi versenyein: Salánki Evelin és Szabó Katinka dobogóra állhatott Rómában, Miskolcon pedig a klub ifjúsági versenyzői gyűjtöttek érmeket.

Nyolc győri érem Nemesvámosról
Nyolc győri érem Nemesvámosról

A Széchenyi Egyetemi SE fiatal judósai február 17-én Nemesvámoson vettek részt regionális judoversenyen, amelyen Gyimes Nikolett tanítványai nyolc érmet szereztek.

A JUDOINFO TOVÁBBI REGIONÁLIS HÍREI