Ahogy Tanács Attila, a Bácsalmási Sprint SE elnöke mondja, az év első hónapja sem telt el esemény nélkül: a judósok az edzések mellett Bácsalmáson és Baján övvizsgákon vettek részt, míg maga az elnök – Piukovics Tamás edzőtársával közösen – övvizsgán működött közre Homokmégyen, majd Tatán edző-bíró továbbképzésen gyarapította tudását.

Január 14-én a Bajai Judo Club által szervezett küzdelmi edzésen a hazaiakon kívül solti, foktői, bácsalmási és bajmoki versenyzők vettek részt. A bácsalmási csapatot Tanács Attila és Páncsics Zoltán edzők kísérték el.



Országos edző-bíró továbbképzésre került sor január 21én Tatán, az évenkénti kötelező egész napos előadáson Tanács Attila edzőként és bíróként is képviselte a bácsalmási klubot a tatai olimpiai központban.

A bácsalmási egyesületi övvizsgát január 24-én tartotta meg a szakosztály, a Gyermekotthon tornatermében, ahol keddi és csütörtöki napokon 17.30 és 19.30 között zajlanak a foglalkozások. Az övvizsgán Tanács Attila növendékei közül Demeter Áron, Magyar Adél és Magyar Botond szerezte meg az ötödik kiu (kyu) -fokozatot jelképező sárga övet.

Január 30-án a homokmégyi és foktői egyesületek övvizsgáján Tanács Attila és Piukovics Tamás sportedzők is megjelentek, ahol a vizsgáztatással kapcsolatos feladatokat látták el.
 

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2012
Forrás: ProSport)