Image

Jól szerepeltek a magyar judósok a poreci masters Európa-bajnokságon, a mieink közül tizenhárman állhattak fel a dobogóra, Csihi János, Tamás László és Gyimes Nikolett (fenti képünkön) annak legfelső fokára.



Harminchárom ország 509 judósa lépett tatamira a poreci masters Európa-bajnokság egyéni versenyei során, s az előzetes várakozásoknak megfelelően az orosz csapat szerepelt a legjobban: hetvenöt éremmel – közte harminckét arannyal – zártak az éremtáblázat élén.

A husznonöt fős magyar válogatott is ragyogó teljesítményt nyújtott Horvátországban, a mieink három arany-, négy ezüst- és hat bronzéremmel az éremtáblázat hatodik helyén zárták a kontinensbajnokságot.

A magyar indulók közül csütörtökön Csihi János az M7-es kategória 66 kilósai között megvédte Európa-bajnoki címét, míg Tamás László az M5-ös kategória nehézsúlyú versenyzői között lett első. A harmadik aranyérmünket pénteken Gyimes Nikolett (F2, 70 kg) szerezte meg.

Ezüstérmet szerzett Novota Zsolt (M1, 100),
Nagy-Hinst István (M6, 100), Milos Ildikó (F2, 52) és Vészi Klára (F2, 57).

A dobogó harmadik fokára állhatott Göndöcs Attila (M3, 60), Győri István (M6, 90), Szaszkó Ákos (M1, 90), Zatik József (M5, 73), Husztiné Király Anita (F2, 70) és Szabó Szilvia (F2, 63).

A poreci masters Európa-bajnokság eredményei: KLIKK IDE!

Image
Vészi Klára (balról) az Európa-bajnoki dobogón

Image
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2010
Fotó: EJU, Carlos Ferreira)