Nagysolymosi Sándor férfi szakágvezető, Hangyási László és Toncs Péter edzők vezetésével Burján László (60 kg, UTE), Braun Ákos (73, Paksi Atomerőmű SE), Zámbori Tamás (73, Honvéd-Kipszer), ifj. Nagysolymosi Sándor (81, Kecskeméti JC), Rajcsányi Gergő (90, Honvéd-Kipszer), Farkas Bálint (90, Honvéd-Kipszer), Hadfi Dániel (100, TFSE-Honvéd-Kipszer), Bor Barna (+100, Paksi Atomerőmű SE), Perge Ilona (48, Kecskeméti JC), Mészáros Anett (70, Paksi Atomerőmű SE) és Budai Anita (70, Honvéd-Kipszer-Kaposvár) tréningezik rendszeresen a vendéglátók által biztosított partnerekkel.

 Image
A mieink a 18 milliós Sao Paulo külvárosában edzőtáboroznak

A vendéglátásról Tóth István, a válogatott masszőre tájékoztatta a Judoinfo olvasóit – megtudtuk tőle, hogy a mieink meglehetősen spártai körülmények között, a sportcsarnok lépcsői alatt berendezett helyiségben laknak, a vendéglátók napi két étkezést (10.00-kor és 16.00-kor) biztosítanak számukra, amelyek javarészt a helyiek által igen kedvelt rizsből és babból állnak.

A csapat tagjai reggel a parkban kezdik a munkát, ezt követően mennek a két kilométerre található étkezdébe. A két étkezés között technikai edzés, erősítés vagy futás szerepel a programban, míg este nyolckor ismét edzés következik, a helyi partnerekkel, a paulistákkal. Egyéb programokat a nagy távolságok miatt a ragyogó idő ellenére is nehéz szervezni.

A tervekben úgy szerepelt, hogy a hét elején a Kecskeméti JC világbajnoki bronzérmese, az Európa-bajnok, újdonsült BEK-győztes Ungvári Miklós is csatlakozik a többiekhez (ő a BEK-döntő és a hétvégéi Bundesliga-finálé miatt kapott felmentést a válogatott edzőtáborozás alól), ám a Nagysolymosi Sándor férfi szakágvezetővel való konzultáció után eldőlt, itthon marad a kecskemétiek csillaga.

Kapcsolódó cikk:
Brazíliában készül a válogatott

(Judoinfo.hu 2006)