A Pécsi VSK judósai március utolsó hétvégéjén két helyszínen, Kecskeméten és Százhalombattán is helytálltak a magyar bajnokságon.




Kecskeméten rendezték az első osztályú felnőtt országos bajnokságot, amelyen Kersics Dávid (100 kg) az ötödik, Grassy Dóra (78 kg) pedig a pontszerző hetedik helyen végzett.

Szombaton és vasárnap Százhalombattán került sor a jubileumi, 20. Hungarian Masters Openre, amelyen tizenöt ország veterán judósai küzdöttek a dobogós helyekért. Az idén a PVSK judoszakosztályának négy veterán versenyzője, Edelényi László (M8-as kategória, 81 kg), Papp Viktor (M6, 81 kg), Papp István (M3, 90 kg), akinek ez volt az első versenye, és Karlóczy Róbert (M4, +100 kg) lépett tatamira. Közülük Karlóczy Róbert ezüst-, Edelényi László pedig bronzérmet szerzett. Papp Viktor az ötödik, Papp István pedig a hetedik helyen zárt.




Minden évben adnak át szakmai elismeréseket ezen a versenyen, az idén Szakács László, a PVSK judoszakosztályának edzője a hatodik danfokozatát vehette át sporttársai körében.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: PVSK)