Sikeresen kezdték a 2018-as versenyeket a leányvári judósok, akik Győrből és Oroszlányból egyaránt érmekkel térhettek haza.




Az első felnőtt és junior válogató-versenyt Győrben rendezték. Az új súlycsoportban (81  kg) induló, Szabó Frigyes a döntőig menetelt, ott a hosszabbításban veszített Csoknyai László ellen. Az ifjúsági és junior versenyzők kiválóan teljesítettek a felnőttek között.


Felnőtt és junior országos rangsorverseny, Győr

Férfiak. 81 kg: …2. Szabó Frigyes. Nők. 48 kg: …3. Veres Kinga. 63 kg: …5. Tandi Alexa. 78 kg: …3. Tandi Zsanett


Az ifjúsági versenyzők is Győrben léptek tatamira az első rangsorversenyükön, amelyen kiválóan teljesített Veres Attila, aki a népes 66 kilogrammos súlycsoportban a harmadik helyen végzett.


Ifjúsági országos rangsorverseny, Győr

Fiúk. 66 kg: …3. Veres Attila. Lányok. 70 kg: …3. Tandi Zsanett


A diák versenyzők a 2018-as versenyévet az Oroszlányban megrendezett megyei diákolimpián kezdték meg. A viadalon Tandi Zsanett, Veres Kinga és Veres Attila leányvári bírók jól működtek. A versenyzők a kesztölci, a leányvári, a máriahalmi és a piliscsévi iskolák tanulói.


Regionális diákolimpia, Oroszlány

Aranyérmes: Csizmadia Szilvi, Legény Glória, Hertlik Nóra, Veres Nikolett, Mészáros Sarolta, Tandi Rebeka, Süveges Fanni, Kara Dominik, Uzsoki Noel, Madarász Hunor, Prekup Attila, Prekup Barbara, Majerik Jónás
Ezüstérmes: Kara Bence
Bronzérmes: Hertlik Nóra (serdülő), Eichard Tamás, Prekup Márton
Felkészítők és szervezők: Pfluger Antalné, Csillag Zsolt, Faragó Norbert, Szabó Ferenc, Pfluger Antal


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: Leányvár SE)