Mozgalmasak voltak 2017 utolsó hónapjának utolsó napjai is a Nagykanizsai TE 1866 szakosztályának judokái számára. A karácsonyi készülődések előtt és a két ünnep közötti iskolai szünetben is folytak az edzések.




A magasabb övfokozatra való elméleti és gyakorlati felkészülés és – nem utolsó sorban – a januári korai versenykezdésre való tekintettel nem lehetett pihenni. A hivatalos évzáróra december 22-én került sor, ez alkalommal az év második felének értékelése történt meg.

A taglétszám növekedése mellett a versenyeken való részvételről, eredményeiről, edzéslátogatásról, aktivitásról esett szó. A versenyeken való megjelenés számát, eredményeit, kiemelten az aranyérmek számát figyelembe véve a következő eredmény született a judokák között, amelyért jutalmazásban részesültek.


Edzéslátogatásért:

1. Garai Emese 61 edzés
2. Garai Nimród 59 edzés
3. Lipódi Márton 58 edzés

Versenyen való részvételért, eredményességéért:

Diák D-korosztály:
Horváth Mátyás
Horváth Medox
Tóth Barnabás

Versenyző korosztály:
Garai Emese
Garai Nimród
Kovács Ákos




A jelenlévők 2018-as év terveiről – főként a versenyek és rendezvények tekintetében – hallgattak meg ismertetőt, amelyet a már hagyományos ajándékozás követett. Mindig nagy az izgalom, hogy ki, kinek a nevét húzta ki és vajon mit ajándékoznak egymásnak.

A karácsonyi ünnepek pihenését edzés követte, amelyet övvizsga zárt. A magasabb fokozatra nyolcan jelentkeztek. Az évet hagyományosan judós családi délután zárta, játékokkal, bolondozással, beszélgetésekkel, tánccal.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: NTE 1866
Mester Józsefné)