A sportcsarnokban tartották a második alkalommal rendezett rangos gálaműsort, amelyen díjazták Ajka legjobb sportolóit, valamint elismerésben részesítették a sportszervezők, az utánpótlást segítő szakemberek áldozatos munkáját.




A sportcsarnok a rendezvény idejére elegáns díjátadó helyszínként szolgált a főszereplőknek és a meghívottaknak. A sportszervező, Jákli Péter felkérte a városvezetés részéről Horváth József alpolgármestert, valamint a Sportváros Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatóját, Geri Gyulát, hogy ünnepi beszédükkel nyissák meg a rendezvényt.

Az alpolgármester kiemelte, hogy az évről évre elért sporteredmények méltón öregbítik Ajka város hírnevét, köszönet illeti a sportolókat, edzőiket egyaránt ezért a teljesítményért. Felhívta a figyelmet arra, hogy a versenysport mellett a tömegsport is élen jár. A sportszervezők egészségtudatos szemlélete hatással van a nagyobb közösségre, a város lakossága számos rendezvényen megmozdul.




Az est során különdíjban részesült az FT Diák Judo Club Ajka fenállásának 45 éves jubileuma alkalmából, a díjat Fazakas Tamás elnök vette át. A szenior sportolók között a judós Farkas Imrét is jutalmazták.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: Veol)