Arattak a Homokmégyi Kodokan Judo SE sportolói. Tataházán Ambrus mester tizenöt tanítványa lépett tatamira a judo megalapítója Kano Dzsigoro születésének 157. évfordulójának emlékére rendezett versenyen.



A U10-es korosztályban kiemelkedő eredménnyel zártak a homokmégyiek, hiszen Ambrus Balázs, Szőllősi Klaudia, Barna Alex, Turopoli Richárd, Tapolcsányi Dorottya, Erdős Attila és Budai Viktor mind aranyéremmel térhettek haza.



A nagyobbaknál Fekete Johnny, .Bicsérdy Levente és Barna Martina szintén a dobogó legfelső fokára állhattak fel. Ezüstérmet szerzett Markella Míra ,Csatai Gábor, Romsics Liza, és Sereg Péter, a bronzéremből pedig Szőllősi Kármen zsebelt be egyet. A Homokmégy Kodokan Judo Sportegyesület judokái összesen tíz aranyérmet, négy ezüstérmet és egy bronzérmet gyűjtöttek.



A hétvégén, Budapesten az UTE dojojában állt tatamira a Homokmégyi Kodokan Judo SE judokája, Ferencz Dávid Sándor, aki ifjúsági országos csapatbajnokságon a baráti Mogyi-Bajai Judo Club csapatában idegen légiósként szerepelt. A homokmégyi judoka és csapata országos ötödik helyen végzett.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: Koronaradio.hu
Mike Szilvia írása)