A Kőrös Judo SE ebben az évben immár hatodik alkalommal szervezett edzőtábort Balatonakalin, Nagykőrös Város Önkormányzat ifjúsági táborában. Az elmúlt évhez hasonlóan most is külön turnusban sikerült megtölteni a tábort, hiszen a kőrösi sportolókhoz csatlakoztak a Mórahalom SE, a Tatai AC, valamint az Érdi Benta SE ifjú sportolói is. sssA program nem volt túl szoros.



Reggel futó és kondicionáló edzés, majd délelőtt szőnyegedzés volt a program, ahol most több edző is segített csiszolni a versenyzők technikai tudását. A vendégsportoló tetszését igen csak elnyerte a fedett ,,dühöngőben” elhelyezett mintegy százharminc négyzetméter szőnyegfelület, ahol még edzés közben is rá lehetett látni a Balatonra. Ebéd után jött a strand, ahol vízibicikli, strandröpi és strandfoci volt a program. A judósok itt is kitettek magukért, hiszen a helyiek által szervezett strandfoci bajnokságon három győzelemmel és egy vereséggel a harmadik helyen végeztek.
 
Esténként kötetlen beszélgetésekkel, kis sétával, tábortűzzel és egyéb programokkal zárták a napot a részvevők. Természetesen nem maradhatott el a nagyobbak által a kisebbek részére szervezett bátorság próba sem, amit mindenki sikerrel teljesített. Ismét remek hangulatú és élményekben gazdag egy hetet töltöttek el az egyesület sportolói Balatonakalin.

A zökkenőmentes lebonyolításban nagyon sokan segítettek. Az egyesület ezúton fejezi ki köszönetét a Nagykőrösi Szolgáltató Központ munkatársainak. Továbbá Jónás Pálnak, Jónás Tímeának, Wágner Balázsnak és Kovács Ferenc ,,Pancának” akik a szőnyegek oda-vissza szállításában és a sportolók egyéb ellátásában segédkeztek.

További köszönet illeti azokat a szülőket és szimpatizánsokat, akik részt vettek vagy csak ellátogattak a táborba és segédkeztek a kisebbek felügyeletében, gondozásában és a programok megszervezésében. A júliusi edzőtábort követően két hét teljes szünet következett, majd augusztustól elkezdődtek az edzések. A tanév kezdetén indulnak az iskolai judo programok, valamint már most lehet jelentkezni a mindenki által látogatható judo tanfolyamra naponta 18 órától a Kinizsi Szabadidő Központ edzőtermében Pap András és Hajdú László edzőknél.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: Nagykorosma.hu)