Május 6-án az Eötövös József Német Nemzetiségi Általános Iskola tornacsarnoka adott otthon a Közép-magyarországi Judo Régió versenyének. A versenyre huszonnégy klub százhatvan versenyzője nevezett.

 


Minden évben dr. Sárközy Dezső emléke előtt tisztelegnek a sportolók ezen a versenyen, aki diósdi képviselőként és több éven át a Magyar Judo Szövetség elnökeként dolgozott. Sokat segített a diósdi judo elindulásánál immár tizennyolc éve. A versenyt Szűcs Anna alpolgármester asszony nyitotta meg, aki a sportolókat és az egészséges életmódot méltatta.

Nemcsak a szervezők, de Diósdi DSE versenyzői is kitettek magukért. Minden korosztályban szereztek érmet.
Diák A-korosztályban (12 évesek): Balog Bálint és Lipcsei Martin arany-, Jüttner Ábel ezüstérmet szerzett. Diák B-korosztályban (11 évesek): Baranyai Botond, Bánky Dóra és Tölgyfa János bronzérmes, Kutala Zsombor és Zászlós Veronika ötödik, Kovács Gergő hetedik helyezett lett. Diák C-korosztályban (10 évesek): Horváth Nándor, Jüttner Janka és Révay Balázs aranyérmet szerzett, Szatmári Szabolcs harmadik, Talabér Milán ötödik helyen végzett.

A verseny szervezéséhez és lebonyolításához nagy segítséget nyújtottak, köszönik nekik: Diósd Város Önkormányzata, Diósdi Eötvös József Általános Iskola és AMI, Magyar Judo Szövetség és Közép Magyarországi Regionális Judo Szövetség, a Diósdi DSE sportolói és szüleik.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: Diósdi DSE)