Szeptember 17-én a tizenhetedik alkalommal megrendezett Tóth Péter-emlékversenyen indultak a Diósdi DSE judósai, amelyet a Egri Városi Sportcsarnokban csaknem négyszáz versenyzővel rendeztek.





Diák A-korosztályban Kurdi Benedek három győztes és egy vesztess meccsel a harmadik helyen végzett. Riedl Dóra viszont a dobogó legfelső fokára állhatott, hiszen mindkét ellenfelét ipponnal győzte le. B-korosztályban Jüttner Ábel és Kovács Gergő szoros mérkőzésen maradt alul, de sajnos ellenfele nem vitte tovább a vigaszágra, ezért helyezetlenül zárt. Balogh Bálint hetedik, Bodor Sebestyén ötödik helyen végzett. Büki Viktória ismét végigmenetelt a mezőnyön és aranyérmet szerzett, akárcsak Kovács Boglárka.

C-korosztályban csak Tölgyfa János képviselte a csapatot, Nem is akárhogyan, hiszen bronzérmet szerzett.

A serdülőknél Dávid Éva, Hajdu Ilang és Sári Patrik egyaránt bronzérmet szerzett. Bodor Sára és Darabos Márk ötödik, Vargha Zsolt hetedik lett. Bíró Botond két szoros mérkőzésen maradt alul, így sajnos helyezetlenül zárt.

„Összességében a csapat minden tagja remekül dolgozott és megtett mindent a győzelemért. Hajszálnyi különbségeken és a szerencsén múlott néhány versenyzőnk sikeres szereplése, de sebaj majd legközelebb!” – áll a klub értékelésében.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2016
Forrás: Diósdi DSE)