Vészi Klára világbajnoki címet szerzett, Nagy Olga, Nagy Erzsébet, Reiner Cecília és Nagy Erzsébet pedig a dobogó harmadik fokára állhatott az amszterdami veterán világbajnokság zárónapján. A mieink mérlege pazar: két arany, egy ezüst és tíz bronz „utazik” haza Hollandiából!




Vészi Klára (középen) világbajnoki címet szerzett Amszterdamban!


A világbajnokság negyedik versenynapján a hölgyeknél voltunk érintettek. A nap egyik legátütőbb sikerét érte el Vészi Klára: az F3-as súlycsoport 63 kilogrammosai között induló judósunk mind a négy mérkőzését – német, cseh, francia és belga riválisa ellen – ipponnal nyerte, így megérdemelten szerezte meg a világbajnoki aranyérmet!




Gombár Noémi (jobbról) bronzérmet szerzett


Az F1-es korcsoportban a 70 kilogrammosok között Nagy Olga bronzérmet szerzett – hiába tudott diadalmaskodni a későbbi világbajnok ellen, a körbeverések miatt a dobogó harmadik fokára állhatott.




Nagy Olga (jobbról) is a harmadik helyen zárt


Az F2-es korcsoport 78 kilósai között Nagy Erzsébet a csoportjában második lett, de az elődöntőben nem bírt a későbbi aranyérmessel, így a dobogó bronzéremmel zárta a világbajnokságot.




Reiner Cecília (balról a harmadik) a vb-dobogón


Ugyanebben a korcsoportban a nehézsúlyúak között Reiner Cecília képviselte a színeinket, aki bronzérmet szerzett, akárcsak Gombár Noémi (F3, +78 kg). Rajtuk kívül még két judósunk szerepelt, Novák Szilvia (F2, 52 kg) hetedik lett, Illés Anikó (F1, 52 kg) pedig helyezetlenül zárt Amszterdamban. A magyar világbajnoki mérleg egészen kitűnő, versenyzőink a négy nap során két arany-, egy ezüst- és tíz bronzérmet szereztek!




Nagy Erzsébet (balról a harmadik) is a dobogó harmadik fokára állhatott

 

{edocs}/images/stories/versenykiirasok/amst4.pdf,640,1000{/edocs}

 


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2015
Gombkötő Roland
Fotó: IJF, Gabriela Sabau
)


Támogatóink

Magyar Judomesterek Clubja

Vezetőedző:
Flóri Miklós

Honlap:
www.masterjudohungary.hu




Email:
hungarianmastersjudoclub
@gmail.com


Edzőterem címe:
KSI SE judoterem
Budapest, XIV. Istvánmezei út 1–3.