jibanner ksi3

Jól szerepeltek a KSI SE fiataljai a hazai és nemzetközi megnérettetéseken, de korábbi nagy sikereket is felidéztek ezekben a napokban.




Az ifjúsági válogatott második Eb-kvalifikációs versenyén, a zágrábi Európa-kupán Varga Donát (a kép bal oldalán) az ötödik, Boros Iván (jobbra) pedig a hetedik helyen végzett a horvát fővárosban. Az Európa-kupán harminchét ország 793 versenyzője lépett tatamira.



A KisBajnok heti egy órás sportmagazin utánpótlásról, feltörekvő tehetségekről, sportműhelyekről, egészséges életmódról, legendás sportolókról. A műsorban bemutatták a judosport legifjabb világbajnokát, a KSI SE judósát, Varga Brigittát.




A hajdúsági megyeszékhely adott otthont a 11–12 éves judokák Magyar Kupa küzdelmeinek. Debrecenben a diák A-korcsoportban Domoszlai Zóra (a képen a dobogó tetején) nem talált legyőzőre, Endrédi Milánt csak a döntőben tudták megállítani, Tóth Ármin a dobogó legalsó fokára állhatott fel, Huszár Regina pedig az ötödik helyen végzett. A diák B-korcsoportban Tatár Viktor bronzérmes lett.




Cegléden rendezték meg a serdülő korosztály diákolimpiájának országos döntőjét. A KSI SE színeit a legeredményesebben Üveges Attila (a képen a dobogó legfelső fokán) és Varga Bernát képviselte, mindketten megnyerték súlycsoportjuk küzdelmeit. Domoszlai Zóra ezüst-, Sziki Evelin és Kalász Ádám bronzérmet szerzett, Domoszlai Zolta pedig az ötödik helyen végzett.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: KSI SE)


Támogatóink

KSI SE

Szakosztályvezető:
Horváth István Dávid

Honlap:
www.ksijudo.hu
www.ksi.hu





Edzőterem címe:
Budapest XIV., Istvánmezei út 3-5.
(a volt Jégszínház első emeletén)