Szereztek érmet a Kecskeméti Judo Club judósai a felnőtt első osztályú országos bajnokságon és a veterán magyar bajnokságon is.




Összefutottak a magyar bajnokságok a judósoknál. A torlódást az okozta, hogy Százhalombattán a veterán és Kecskeméten a felnőtt bajnokságra egyidőben került sor. Kecskeméten igazi aréna-hangulat uralkodott a Mercedes Benz Sportközpontban. Bogasov István megnyitója után kőkemény csatákat láthatott a közönség.

Dr. Tóth László MJSZ elnök meghívására a Szendai Egyetem professzora, Nandzso Micutosi is ellátogatott a versenyre. Szemereyné Pataki Klaudia polgármester – a verseny fővédnöke – üdvözletét követően, a Himnusz után kezdetét vette az izgalmas döntő blokk. A verseny házigazdája, Ivkovicsné Béres Tímea maga is elcsodálkozott a rengeteg néző láttán, valódi aréna-hangulatot varázsoltak a döntő blokkra. Cseh Márk bronzérmes csatája hipp-hopp véget ért, mert Márk a nap ipponját dobta ellenfelén. Csillag István is brillírozott a final blokkig, de a bronzcsatában sajnos elvérzett.




Százhalombattán, a 20. Hungarian Masters Openen, a veteránok között Sárkány László ezüst-, Orosz Sándor pedig bronzérmet szerzett.

„Az aranyesélyes Szabó Csabát nem engedtem indulni a viadalon, mert fontosabb dolgai lesznek a jövőben és egy esetleges sérülés veszélybe sodorná az Európa-bajnoki részvételét. A három bajnoki érem és az egy ötödik helyezés elégedettséggel nem, de büszkeséggel eltöltheti a KJC-t és edzőit” – fűzte hozzá Nagysolymosi Sándor, a klub elnöke.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: KJC)


Támogatóink

Kecskeméti Judo Club

Elnök, vezetőedző:
Nagysolymosi Sándor

Edzők:
Nagysolymosi Tibor
Cseh Márk
Kelle László
Szabó Zsolt Zoltán

Honlap:
www.kjc.hu

Telefon:
06 (30) 958-0531

Email:
sojkajudo@gmail.com

Edzőterem címe:
Bóbis Gyula Edzőcsarnok
Kecskemét, Csabay Géza körút 1/a.