A Kecskeméti JC-KESI judósai Miskolcon versenyeztek, és két érmet is szereztek az EBMEX-kupa nemzetközi ifjúsági találkozón.




A hét fős csapatból öten szereztek értékes helyezéseket. Madár Áron a döntőig menetelt és ezüstérmes lett az 50 kilogrammos mezőnyben. Sándor Petra Luca a női 52 kilogrammban húzta be a bronzot. Jaksa Ákos, Zsadányi Zsolt és Lipótzy Eszter a hetedik helyen végzett súlycsoportjában. Edzőik: Nagysolymosi Sándor és Nagysolymosi Tibor.




Felsőőr adott otthont a férfi European Open-viadalnak. Két KJC-s is válogatottként utazhatott a versenyre, Szabó Csaba a 60 kilogrammban, Cseh Márk a 66 kilogrammban képviselhette a magyar színeket. Nem sok sikerrel zárult számukra a viadal: Szabó Csaba a nyolc közé jutásért veszített, Cseh Márk pedig a tizenhatba sem került be. A verseny válogató volt az áprilisi felnőtt Európa-bajnokságra.

„Egyik versenyzőm se győzött meg szereplésével a formájáról, mindkettőjükben több van, mint amit jelenleg láttam. Szabó Csaba és Cseh Márk is koncentrációs hibából esett el, az egyetemi vizsgaidőszak ‘túlhúzta’ mindkettőjük fejét. Prágában lesz lehetőségük a javításra, ott viszont nagyjából el is dől, ki utazhat a felnőtt Európa-bajnokságra” – mondta Nagysolymosi Sándor edző.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: KJC)


Támogatóink

Kecskeméti Judo Club

Elnök, vezetőedző:
Nagysolymosi Sándor

Edzők:
Nagysolymosi Tibor
Cseh Márk
Kelle László
Szabó Zsolt Zoltán

Honlap:
www.kjc.hu

Telefon:
06 (30) 958-0531

Email:
sojkajudo@gmail.com

Edzőterem címe:
Bóbis Gyula Edzőcsarnok
Kecskemét, Csabay Géza körút 1/a.