A junior B és serdülő B országos bajnokságnak az EYOF-ra létrehozott új sportcentrum adott otthont. Kecskemétről négy indulóval vettek részt és mindannyian pontszerző helyen végeztek.



„Hrabovszky Richárd 55 kilogrammban három győzelemmel menetelt a döntőig, a döntőbe jutásért vesztes helyzetből briliánsan fordított egy fojtástechnikával. A döntőben azonban ellenfele megfékezte menetelését, így a második helyen végzett.

Jaksa Ákos szintén az 55 kilogrammban mérettette meg magát. Ákos első meccsét szépen hozta, második mérkőzését elvesztve a vigaszágra került. A vigaszágon beverekedte magát a harmadik helyért folyó küzdelemig, ám ezen a mérkőzésen egy erősen vitatható bírói döntés miatt vesztesen jött le a tatamiról. Így Ákos az ötödik helyen végzett.

Kriminál Áron három mérkőzéssel, egy nyertes és két vesztes meccsel az ötödik helyen végzett. Áronnak több önbizalom hiányzik judójából, ha ezen tud javítani, akkor eredményei is javulnak majd.

Major Ádám négy meccset vívott vegyesen győzelmekkel és veszteségekkel. Ádám nem élete formáját hozta ezen a versenyen, hiszen pár hete korosztályában magyar bajnok lett. Viszont most nagyobbak között indult és belefértek hibák. Biztosan tudom, ha lelkileg formában lett volna dobogón végez. Így is apró dolgokon múlt, hogy nem sikerült neki beverekednie magát az első háromba, végül a hetedik helyen végzett” – összegzett Nagysolymosi Tibor edző.


KJC-KESI egyéni eredmények
Ezüstérmes:
Hrabovszky Richárd (55 kg)
Ötödik helyezett: Jaksa Ákos (55 kg), Kriminál Áron (+73 kg)
Hetedik helyezett: Major Ádám (60 kg)
Edző: Nagysolymosi Sándor, Nagysolymosi Tibor


Csillag a nyolcban
Csillag István a Kecskeméti Judo Club oszlopos tagja beverekedte magát az Abu-Dzabiban zajló Világjátékokra. „Gyerekkorom óta judózok, hivatásom mellett űzöm a judót klubomban. Remélem, sikerül örömet szereznem családomnak és a barátaimnak ezen a versenyen!” – nyilatkozta indulása előtt Csillag István a kjc.hu-nak.



A KJC judósa végül a legjobb nyolc között végzett a rendőr Világjátékokon Abu-Dzabiban. Két kínai ellenfelet legyőzve jutott a nyolc közé, ahol iraki és a vigaszágon fehérorosz ellenfele is jobbnak bizonyult nála.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: KJC.hu)



Támogatóink

Kecskeméti Judo Club

Elnök, vezetőedző:
Nagysolymosi Sándor

Edzők:
Nagysolymosi Tibor
Cseh Márk
Kelle László
Szabó Zsolt Zoltán

Honlap:
www.kjc.hu

Telefon:
06 (30) 958-0531

Email:
sojkajudo@gmail.com

Edzőterem címe:
Bóbis Gyula Edzőcsarnok
Kecskemét, Csabay Géza körút 1/a.