Zalaegerszeg adott otthont a régió versenyének, amelyen a hirtelen létszámnövekedés miatt maratoni viadalra került sor. A KJC-KESI judokái négyen vágtak neki a megmérettetésnek, a többiek Orosházán küzdöttek az érmekért.



Zsadányi Zsolt öt mérkőzést vívott, és mindet ipponnal fejezte be. Kékesi Levente is bizonyított a döntőben, ipponnal fejezte be a napot. A két aranyérem mellett, két bronz is született Jaksa Ákos és Hrabovszky Richárd révén. A háromszáz indulónál is népesebb viadal kinőtte a négy tatamis rendezést, hiszen öreg este lett az eredményhirdetésre.

A KJC-KESI legfiatalabb judósai vettek részt az Orosházán megrendezett regionális versenyen. Nyolc növendékkel érkeztek a Békés megyei városba, s mindannyian pontszerző helyen végeztek.



„Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen sok fiatalunk vállalta ezt a versenyt. Akik most versenyeztek, még a rutintalanok közé sorolhatók, de mellettük szól, hogy nagy küzdeni akarásról tettek tanúbizonyságot. Ennél a korosztálynál a lényeges dolog az, hogy megszerettessük velük a sportot és a versenyzést. Természetesen ez nem mindenkinél sikerül, de az orosházi indulók nagyon motiváltak voltak. Kezdetleges rutintalanságaikat versenyzéssel tudják leküzdeni” – nyilatkozta Nagysolymosi Tibor edző.


KJC-KESI egyéni eredmények
Diák A-korcsoport
Negyedik helyezett:
Feyér Zétény (35 kg)

Diák B korcsoport
Ötödik helyezett:
Faragó Botond (32 kg)

Diák C korcsoport
Ezüstérmes:
Csuka Nándor (30 kg)
Bronzérmes: Szabó Zolta Dániel (33 kg), Koller Félix (36 kg), Szendrővári Zsombor (39 kg) Benkovics Bendegúz (50 kg)
Hetedik helyezett: Juhász Máté (36 kg)

Edző: Nagysolymosi Tibor, Cseh Márk


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
)


Támogatóink

Kecskeméti Judo Club

Elnök, vezetőedző:
Nagysolymosi Sándor

Edzők:
Nagysolymosi Tibor
Cseh Márk
Kelle László
Szabó Zsolt Zoltán

Honlap:
www.kjc.hu

Telefon:
06 (30) 958-0531

Email:
sojkajudo@gmail.com

Edzőterem címe:
Bóbis Gyula Edzőcsarnok
Kecskemét, Csabay Géza körút 1/a.