A nap videói: fókuszban az RHDSE!
A nap videói: fókuszban az RHDSE!

Három televíziós sportműsorban – a DIGI Sport reggeli adásában, az M4Sport Utánpótlás Magazinjában és a Dino Sporthíradóban is a Rákosvidéke Hajtós DSE sikereivel foglalkoztak ezekben a napokban.

Mayra Aguiar: Imádom ezt a sportot!
Mayra Aguiar: Imádom ezt a sportot!

Rövid interjút közölt az IJF a 78 kilogrammosok világbajnoki címvédőjével, a brazil Mayra Aguiarral. Az öt kérdésből és öt válaszból álló mini interjú egy sorozat hatodik epizódja.

Tíz siklósi érem és bajnoki pontszerzés
Tíz siklósi érem és bajnoki pontszerzés

A kecskeméti felnőtt országos bajnokságon és a barcsi regionális rangsorversenyen is tatamira léptek a Siklós SE judokái. A mérleg: tíz érem és egy bajnoki pontszerzés.

Szlovákiában és Zalaegerszegen járt a Vitál Judo
Szlovákiában és Zalaegerszegen járt a Vitál Judo

Április elején két versenyen – a szlovákiai Galántán és Zalaegerszegen – vett részt a Vitál Judo utánpótláscsapata. A mérleg: húsz érem!

A nap videója: Eb-re készülnek az ASE judósai
A nap videója: Eb-re készülnek az ASE judósai

A tel-avivi Európa-bajnokságra készülnek az Atomerőmű SE judósai: Pupp Réka, Csoknyai László és Cirjenics Miklós. A Lelátó Magazin a paksi esélyeket latolgatta.

Temesi Sebastian harmadszor Óceánia bajnoka
Temesi Sebastian harmadszor Óceánia bajnoka

Az Ausztráliában élő Temesi Sebastian Új-Kaledóniában megszerezte harmadik kontinensbajnoki aranyérmét is.

Öt SZESE-érem Zalaegerszegen
Öt SZESE-érem Zalaegerszegen

Regionális judoversenyt rendeztek a hétvégén Zalaegerszegen, a viadalon huszonhat egyesület 360 judósa vett részt. A győri Széchenyi Egyetem SE fiataljai is tatamira léptek, Gyimes Nikolett tanítványai öt érmet szereztek.

Tizennégy NTE-érem Zalaegerszegről
Tizennégy NTE-érem Zalaegerszegről

A Nagykanizsai TE 1866 judoszakosztályának tagjai április 14-én Zalaegerszegen jártak, a Dél-dunántúli Regionális Judo Szövetség és a Zalaegerszegi Judo SE nyílt regionális versenyén.

A nap videója: Bíber Pál-emlékverseny Szolnokon
A nap videója: Bíber Pál-emlékverseny Szolnokon

Harmadik alkalommal rendezett judoversenyt a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és a Szolnoki Sportcentrum Sportiskola. A Bíber Pál-emlékversenyre több száz sportoló érkezett. A mezőnyt határon kívüli judokák is erősítették.

Különdíj is lesz az Európa-bajnoki tippversenyen!
Különdíj is lesz az Európa-bajnoki tippversenyen!

Akárcsak a legutóbbi tizenkilenc világverseny alatt, a tel-avivi Európa-bajnokság idején is tippversenyt hirdet a Judoinfo. Nyerhetsz judogikat, judós táskát, fekete övet és judokönyvet, nincs más dolgod, csak játszani!

A JUDOINFO TOVÁBBI HÍREI
Készült: 2017. május 19. péntek, 08:00 Módosítás: 2017. május 18. csütörtök, 10:55 2017. május 19.

Hét hazai érem a Szentkirályi-kupán

Idén is megrendezték a Szentkirályi Ásványvíz Judo Kupát Kecskeméten, a Messzi István Sportcsarnokban. A rendezvényt Bogasov István a Sport Munkacsoport vezetője nyitotta meg, majd Tanács Attila, a Dél-magyarországi Regionális Judo Szövetség főtitkára köszöntötte a sportolókat.
A Dél-magyarországi Regionális Judo Szövetség versenyének negyedik állomása a kecskeméti, korábban Nagykőrös, Solt, és Szolnok volt helyszíne az eseménynek az idei esztendőben. A régióba több megye tartozik, így a versenyre 37 egyesület küldte el, mintegy 250 versenyzőjét.  A hírös városból negyven nevezés érkezett, a Kecskeméti Sportiskola, és a Kecskeméti Judo Club jóvoltából.

„Mérsékelt szereplés, a vártnál halványabb teljesítmények jellemezték a KJC-KESI sportolóinak versenyzését a Messziben zajló Szentkirályi-kupán. Major Ádám és Lovászi Bendegúz viszont megérdemli a dicséretet. Feyér Zétény és Sándor Petra Luca hősies küzdeni tudásról tettek tanúbizonyságot. A többi versenyzőnknek még van bőven javítanivalója” – értékelte a klub a hazaiak szereplését.


KJC-KESI egyéni eredmények
Serdülők
Aranyérmes:
Lipóczy István Dániel (+81 kg)
Ezüstérmes: Kriminál István Áron (+81 kg), Sándor Petra Luca (52 kg)
Bronzérmes: Jaksa Ákos (50 kg)
Ötödik helyezett: Hrabovszky Richárd (55 kg), Kékesi Levente (55 kg)

Diák A-korosztály
Aranyérmes:
Major Ádám (60 kg)
Ezüstérmes: Feyér Zétény (32 kg)

Diák B-korosztály
Ötödik helyezett:
Faragó Botond (32 kg)

Diák C-korosztály
Aranyérmes:
Lovászi Bendegúz (50 kg)
Ötödik helyezett: Szabó Dániel (30 kg), Benkovics Bendegúz (50 kg)

Felkészítő edző: Nagysolymosi Sándor, Nagysolymosi Tibor


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: Hiros.hu, KJC.hu)