Tisztelt magyar edzők!

A magyar judo erejét a versenyzőink, valamint az őket felkészítő edzők tehetsége, tudása, felkészültsége határozza meg, ezt szeretnék kiegészíteni a jó értelembe vett ÖSSZEFOGÁSSAL, azért, hogy még erősebbek legyünk! Ennek érdekében, a Judoinfón szeretnénk létrehozni egy blogot, amely a következőket tartalmazná első lépésben:

- videó anyagok: technikai anyagok – versenytechnikák, edzésanyagok – erőnléti, technikai, erőnléti anyagok
- edzésprogramok: a videókhoz kapcsolódó edzéstervek – erőnléti, felkészülési, technika magyarázatok stb.
- konferencia-, továbbképzési anyagok: a MOB által, vagy bárki más által szervezett képzések anyagai kerülnének fel ide MINDENKI számára elérhetően
- párbeszéd: az esetlegesen felmerülő kérdések-válaszok, kérések helye

Természetesen ez nélkületek nem valósulhatna meg, nem működne! Ezért arra kérünk MINDEN magyar edzőt és versenyzőt, hogy tudását, felkészültségét, programjait, gondolatait ossza meg a magyar judós társadalommal, ezzel segítve SZERETETT SPORTÁGUNK fejlődését!

Ezek az anyagok természetesen MINDENKI számára elérhetőek lennének az országon belül! Szerencsére már ilyen irányú kezdeményezések elindultak, hiszen Szabó Miklós technikai anyaga megtalálható egy portálon, valamint a KSI SE edzés anyaga is felkerült a Judoinfóra, de mindezeket szeretnénk egységes formába önteni!

A jövőbeni tervként szerepel az is, hogy a különböző utánpótlás korosztályok válogatott összetartásainak, edzőtáborainak anyaga is elérhető lesz videó formában! Az így készített anyagokat kérjük juttassátok el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

Köszönettel,
Preiszler Gábor
utánpótlás szakmai koordinátor





 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
 
(Judoinfo.hu 2013)