Mindenkit sújt a járvány, a vírus vagy annak veszélye, az átmeneti állapotban új szabályokkal, intézkedésekkel nehezedik az emberek élete. A Veresi Küzdősport Egyesület vezetői plusz terhet kaptak a vállaikra.




Az Ilyés Gyula vezette egyesület közösségi oldalán olvashatjuk: „Az életünket a koronavírus járványon kívül átmenetileg megnehezíti a Triangolo Üzletház eladása. Tudtuk, hogy az épület (amelynek emeletén évek óta üzemelt az egyesület edzőterme – a szerk.) új gazdát keres, de mi, emeleti bérlők az alattunk levő pénzintézet nyújtotta biztonságban bíztunk. A zuhanyhíradóban mindenféle hírek keringtek, de március tizenhatodikán merőben új helyzettel szembesültünk.




Az épületet eladták, egy nagy bevásárlóközpont lesz belőle, átalakítva, felújítva. Minden bérlőnek – még a banknak is – ki kell költöznie a házból, a szerződések felmondásra kerültek. Kiköltöztünk. Tíz évet tölthettünk el itt, most el kellett búcsúznunk szeretett termünktől...




De az élet nem áll meg, elkezdtük a tárgyalásokat, keressük a megoldást, és biztosan meg fogjuk találni! Csaknem tizennégy éves az egyesületünk, folytatni fogjuk! Judo, uKIDo, szumó, cross-training, mindennek meglesz a helye! Mi biztosan nem adjuk fel!”


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2020
Forrás: Veresi KE
)