A Ledényi Judo Iskola judokái novemberben és decemberben remek eredményeket értek el. A kimagasló sportteljesítmény és tanulmányi eredmény meghozta gyümölcsét, ugyanis az egyesület négy sportolója – Kollár Ágoston, Kollár Sebestyén, Urbánfy Márton és Lengyel Csanád – „Jó tanuló, jó sportoló” ösztöndíjban is részesült.



A győri serdülő B-korcsoportos országos bajnokságon Kollár Sebestyén arany-, Kollár Ágoston ezüst, Walter Márk pedig bronzérmet szerzett.

A galántai nemzetközi versenyről egy-egy arany- és ezüstéremmel, továbbá három ötödik helyezéssel térhettek haza a Ledényi Judo Team tagjai. A magyar egyetemi és főiskolai országos bajnokságon egy bronzérem és egy ötödik helyezés lett a klub mérlege.




A siklósi serdülő országos bajnokságon Kollár Ágoston és Kollár Sebestyén is magyar bajnoki címet szerzett, Raffay Barnabás a dobogó második, Dobos Levente és Szabó Marcell pedig a harmadik fokára állhatott fel, Urbánfy Márton ötödik lett.

A felnőtt harmadosztályú országos bajnokságon a klub vezetője, Ledényi Levente nyert aranyérmet, Melichár András pedig bronzérmet szerzett.




A mórahalmi diák C-korcsoportos országos bajnokságon is négy érem jutott a Ledényi JI csapatának: Faller Botond arany-, Gál Kristóf ezüst-, Molnár Flóra és Szabó Dániel bronzéremmel zárt, Sebestyén Ábel pedig a hetedik helyen végzett.

A gödöllő Hepe Hupa-kupán a kezdők két arany- és két ezüstérmet nyertek, a budapesti serdülő csapatbajnokságon pedig országos bajnok lett a Ledényi Judo Iskola fiúcsapata.




LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2019
Forrás: Óbuda Sport)