Akárcsak a legutóbbi tizennyolc világverseny alatt, a budapesti SUZUKI JUDO VILÁGBAJNOKSÁG idején is tippversenyt hirdet a Judoinfo. Nyerhetsz kétféle judogit, judós sapkát és judokönyvet, nincs más dolgod, csak játszani! Töltsd ki a lenti adatlapot!




A Judoshop.hu által felajánlott nyeremények


Ezúttal augusztus 28-án hétfőtől hat napon át a világbajnokság egyéni küzdelmeire lehet tippelni. A sorsolást augusztus 27-én vasárnap délután 15 órakor tartják majd meg, érdemes a tippeket ez alapján kialakítani. Legkésőbb augusztus 28-án hétfőn 9 óráig várjuk az első napi tippjeid!

Először a 2008-as pekingi olimpia idején hívtuk játékra a Judoinfo olvasóit, akkor rögtön egy világbajnok győzött nálunk: Braun Ákos nyerte meg a tippversenyt. Azóta sokszor játszottunk, a 2009-es bakui Eb idején Gosztonyi Balázs nemzetközi bírónk tippelt a legügyesebben, a 2009-es rotterdami világbajnokságon a Judoinfo szerkesztősége szerezte meg az első helyet. A 2010-es bécsi Európa-bajnokságon Papp László szerezte a legtöbb pontot, a tokiói világbajnokságra pedig a kétszeres U23-as Eb-ezüstérmes Krizsán Szabolcs tippelt a legsikeresebben.

2011-ben, az isztambuli Eb végén Stadler András és a Judoinfo holtversenyben lett első, a párizsi világbajnokság végeredményét Krizsán Szabolcs jósolta meg a legjobban, míg 2012 áprilisában, a cseljabinszki Eb-n a paksi Kiss Norbert vitte el a pálmát. Következett London, a sikeres olimpia, no és Krizsán Szabolcs triplázása.

A 2013 áprilisi budapesti Európa-bajnokság idején Reif Dániel tippelt a legjobban, az augusztusi riói vb-n Kiss Norbert újrázott. 2014 áprilisában Montpellier Ungvári Attilának hozott szerencsét, a cseljabinszki világbajnokság után Őri Felicián, a 2015-ös bakui Európa Játékok után Haáz Péter, míg a tavalyi asztanai világbajnokságon – amikor már csaknem kétszázan játszottak velünk! – Szabó Csaba kapta a fődíjat. Játszottunk tavasszal, a kazanyi Eb idején is, akkor holtverseny alakult ki, az első helyen Hegedüs Bendi és Windischmann Bence osztozott. A riói olimpián is játszottunk, akkor Kovács Bence tippelt a legügyesebben, a 2017-es varsói Eb pedig Horváth László diadalát hozta.

A tippelési kedvet a hagyományoknak megfelelően támogatónk, az Judoshop.hu felajánlásából judós nyereményekkel szeretnénk fokozni. A nyereményalapban szerepel egy Adidas Champion II IJF judoruha, egy Ippon Gear Fighter judoruha és egy Ippon Gear sapka.




A fentieken kívül ezúttal is gazdára talál majd három példány A magyar judo aranykönyvéből. A világbajnokság után díjat kap majd a három legjobban tippelő, a könyvnyereményeket pedig kisorsoljuk a résztvevők között, vagyis akár egyetlen napra leadott voksokkal is lehet majd nyerni. ITT KERESD MAJD A SORSOLÁST!

A Judoinfo tippjei az első versenynapra
Férfiak. 60 kg: 1. Takato Naohisza (japán), 2. Nagajama Rjudzsu (japán), 3. Amiran Papinasvili (grúz) és Robert Msvidobadze (orosz)
Nők. 48 kg: 1. Kondo Ami (japán), 2. Tonaki Funa (japán), 3. Urantsetseg Munkhbat (mongol) és Csernoviczki Éva (magyar)

Játssz velünk, a sorsolás segítségével töltsd ki a táblázatot!

 

 

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017)