Judo for the World! Június 1-jén csütörtökön 15 órakor a Hősök terén minden judós részese lehet a budapesti judo világbajnokság kampánynyitó, egyedülálló eseményének! Az eseményről World Press Photo, és egy látványos videoklip is készül! Ne maradj le! Judo for the World!




Ezúton szeretnénk meghívni minden magyarországi judóst és a sportággal szimpatizálókat a világbajnokság kampánynyitó „Judo for the World!” című flashmob-eseményére! Ha judózol, ha judóztál valaha, ha megvan a judogid, hozd el, vedd fel és legyél ott a Hősök terén Judoggyval, a magyar judosport kabalafigurájával! Töltsük meg együtt a Hősök terét, mutassuk meg, hogy mi is részesei vagyunk ennek a csodálatos sportnak! Az eseményről a világsajtó számára World Press Photo és egy videoklip is készül.

Gyülekező: 2017. június 1. csütörtök 14:00
Helyszín: Budapest, Hősök tere, a Műcsarnok és a Jégpálya közti füves területen

Judogit (lehetőleg fehéret) mindenképpen hozzatok! A helyszínen lesz lehetőség felvenni. 14:45-kor rendezett sorokban, Judoggyval kiegészülve átvonulunk a Hősök terére. A flashmob-esemény végén 2017 postagalambbal 2017 üzenetet küldünk el az ország összes tájára a világbajnokságról. A program 15:30-ig fog tartani.

A résztvevők között a világbajnokság előtt kisorsolnak 100 darab Judoggy plüsskutyát és 100 darab világbajnoki pólót! Emellett a legfiatalabb és a legidősebb judogis résztvevőt is megajándékozzák! Kérünk mindenkit, hogy ennek érdekében küldje el előzetes jelentkezését a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre! A jelentkezési lista tartalmazza a résztvevők nevét, születési dátumát és egyesületét!

A végleges résztvevői névsort kinyomtatva hozzátok magatokkal az eseményre, a szervezők a helyszínen összegyűjtik őket. Mindenkit várnak szeretettel! Töltsük meg együtt a Hősök terét!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
)