Szeptember 14-én ismét Százhalombatta adott otthont a Newaza Fesztiválnak, a Galambos Márton-emlékversenynek. A viadalon I., II. és III. osztályban hirdettek bajnokot, a veterán-amatőr összevont osztályban pedig Magyar Kupáért folytak a küzdelmek. A judót „csak kedvtelésből” űzők kaptak ezen kívül még egy lehetőséget, ők a normál szabályrendszerben is megküzdhettek egymással.




Ilyés Gyula (jobbról) a Newaza Fesztiválon két aranyérmet szerző Ledényi Leventével


„A viadalra csaknem százharminc nevezés érkezett – tudtuk meg Ilyés Gyulától, az esemény ötletgazdájától, főszervezőjétől. – A küzdelmekre nem lehetett panasz, ragyogó mérkőzéseket, szikrázó csatákat láthattunk. A csapatverseny győztese a Gemenc Judo Klub csapata lett.

Köszönjük Százhalombatta városnak és a Százhalombattai Városi Ifjúsági Sportegyesületnek a támogatást, hogy ilyen remek helyszínt biztosított számunkra. Köszönet A Magyar Judo Szövetségnek, illetve a Közép Magyarországi Regionális Judo Szövetségnek a támogatásért. A verseny szervezőjeként külön öröm számomra, hogy a saját egyesületünk a Veresi Küzdősport Egyesület versenyzői három arany- és két bronzérmet szereztek, valamint egy értékes hetedik hellyel gazdagodtak. Minden versenyzőnek szívből gratulálunk!”


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2014)