A Mogyi-Bajai Judo Club és a Vincze JC Zirc közleményt juttatott el a szerkesztőségünkhöz, eszerint ebben az évben a klubok által szervezett mindkét nyári edzőtábor elmarad.



A hagyományos bajai edzőtábort, a nyár egyik legnagyobb hazai judós eseményét augusztus 10. és 14. között rendezték volna meg a Sugovica partján, ugyanebben az időpontban került volna sor a zirci táborra is, ezért állt ki közös közleményben a két rendező egyesület.

„Kedves sportolók, edző kollégák!
Sajnos rossz hírt kell közölnünk veletek! A Mogyi-Bajai Judo Club és a Vincze Judo Club Zirc által szervezett edzőtáborokat a Covid 19 vírus újra érzékelhető erősödése miatt nem tudja biztonságosan megrendezni. Sajnos nem tudjuk száz százalékban garantálni az edzőtáborban résztvevők egészségét.

A sportolók egészségét szem előtt tartva az a döntés született, hogy egy esetleges fertőzés negatívan befolyásolná a két club megítélését a hazai sportéletben. Nagyon sokat dolgoztunk a táborok megtartásáért, de sajnos le kell mondanunk ebben az évben a róluk. Kérjük a szíves megértéseteket!

Bízunk benne, hogy az elkövetkező évben semmilyen külső körülmény nem zavarja meg a szervezést. Jövőre várunk vissza benneteket!

Sportbaráti tisztelettel:
Mogyi-Bajai Judo Club
Vincze Judo Club Zirc”


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2020
Fotó: Petőfi Népe, Kubatovics Tamás)