A lap kiemelt vendége ezúttal Dr. Simicskó István honvédelmi miniszter. A magazinban most is megtalálhatók a hagyományos budo, harci művészetek, karate-do, kyokushin karate, shotokan karate, goju-ryu, aikido, sumo, kung-fu, kempo (az áprilisban Budapesten sorra kerülő világbajnokságra figyelemmel a megszokottnál is jelentősebb terjedelemben), WTF taekwondo, ITF taekwondo, közelharc-kézitusa, jiu-do, könyvespolc, sport és egészség rovatok.




Az akciófilmsztárok oldalon Michelle Yeoch színásznőről, a vendégeink rovatban Horgas Eszter fuvolaművészről olvashatunk. Ismét jelentkezik a katori shinto ryu és sankido karate rovat, míg először szerepelnek a taekwondo és a profi ökölvívás rovatok. Az olvasóink oldalán Az Év sportolói díjazottak kaptak nagyobb figyelmet.

A színes oldalakon most is megtalálhatók a kung-fu akcióképek, a szép és ügyes hölgyek, valamint a formás szumós lányok. A megörökített pillanatok képein nem csak a judósok számára vannak kiemelkedő személyiségek.

A most is terjedelmes judo rovatban megtalálható a Magyar Judo Szövetség idei versenynaptára, a junior országos bajnokság és a serdülő diákolimpia eredményei. Ezúttal egy sikeres és sokak által kedvelt régi judósról, Péter Sándor többszörös veterán világbajnokról is olvashatunk a judosport hírei előtt. Először (és nem utoljára) önálló színes rovatként találkozhatunk a Nemzetközi Judo Szövetség oldalával.

A Magyar Budo magazin kapható a nagyobb judoversenyeken, illetve az alábbi terjesztő helyeken: KLIKK IDE!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018)