Az Ippon Gear új, a Nemzetközi Judo Szövetség által is elfogadott márkát hozott létre: információink szerint a magyar válogatott is Ippon Gear Legend judogiban szerepelhet a jövőben.




Az Ippon-Shop a tizenötödik születésnapját ünnepli ebben az évben, méghozzá nem is akárhogy! Az Ippon-Shop célja mindig is az volt, hogy a lehető legjobb szolgáltatásokkal és felszerelesékkel lássa el a judós világot. Amiután hálózatát kiterjesztette egész Európára, és egyre közelebb került a felszerelést igénylő judoszerelmesekhez, az Ippon-Shop 2016-ban létrehozta saját judomárkáját, az Ippon Geart.

Az Ippon-Shop több nemzeti csapat szponzora és partnere: Magyarország, Ausztria, Csehország, Horvátország és Dánia legjobbjai 2018-tól kezdődően az Ippon Gear Legend egyenruhájában versenyeznek majd.




Az új Ippon Gear IJF judoruha 2018 februárjától lesz kapható Magyarországon is, támogatónk, a judoshop.hu webáruházában. Érdekesség, hogy külön is lehet vásárolni majd felsőt és nadrágot, mérettől függően, ezzel is segítve, hogy tökéletesen rád legyen „szabva” a ruha.

Az első három hónapban 20 százalékos kedvezménnyel lehet vásárolni majd az új IJF-szabványú ruhát, hogy a világ felfedezze az Ippon Gear Legend kiváló minőségét és illeszkedését. A felső 109 euróba, a nadrág pedig 39 euróba kerül majd.




 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: Judoshop.hu
Ippon-Shop
Judoinside)