A tokiói olimpiáig szóló hároméves támogatási szerződést kötött Csernoviczki Évával a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. Az abroncsgyár támogatása a megfelelő edzéskörülmények megteremtésében, valamint a nemzetközi edzőtáborokon való részvételben segíti az olimpiai bronzérmes sportolónőt. Csernoviczki Éva már a Bridgestone támogatásával indul a következő európai megmérettetéseken és a világversenyeken is.



Csernoviczki Éva az első nő a magyar cselgáncs történetében, aki érmet szerzett az olimpiai játékokon, magyar, európai és világbajnoki érmeit, helyezéseit és címeit pedig megszámlálni is nehéz. Legeredményesebb női judósunk felkészülésében és sikerességében kulcsszerepet játszanak a hazai és külföldi edzőtáborok. Éva minden évben többször utazik edzőtáborba, amely utazások jelentős költséggel járnak.

Az edzőtáborok és nemzetközi versenyekre történő felkészülés költségeihez járul hozzá mostantól három évig a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. A világ legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalatának tatabányai egysége 2020-ig, a tokiói olimpia végéig támogatja Évát, hozzájárulva ezzel a sportoló éremesélyeihez.



„Az Olimpiai Mozgalom hivatalos támogatójaként, vállalatunk nagy örömmel segíti Évát, aki eredményeivel nemcsak Tatabánya jó hírét erősíti, de egész Magyarországot és minden magyart képvisel majd a sportág európai és nemzetközi világversenyein és az olimpián – mondta Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója. – Cégünk elkötelezett támogatója a sportnak és tisztelettel adózik annak a kemény és kitartó munkának, amely a kiemelkedő teljesítmény, így Éva sportteljesítménye mögött is áll. Drukkolunk Évának, és további eredményes felkészülést kívánunk neki!” – tette hozzá Topolcsik Melinda.

Az olimpikon is nagyon örül az abroncsgyártóval való együttműködés lehetőségének, hiszen már régóta keresett egy olyan helyi támogatót, amely nemzetközi jelenléttel és jelentőséggel is bír.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a szülővárosomban találtam szponzorra. A Bridgestone támogatása nagyban megkönnyíti munkámat és a versenyekre történő felkészülésemet, és ezzel a segítséggel a háttérben immár teljes mértékben a versenyeken való sikeres szereplésre koncentrálhatok – mondta Csernoviczki Éva – Külön örülök annak, hogy a cég számára kiemelten fontos a testmozgás és az egészséges életmód, amelyet örömmel népszerűsítek majd a cég dolgozói körében is” – tette hozzá a sportoló.

A Bridgestone a sport és az egészséges életmód elkötelezett támogatója. A vállalatcsoport támogatásával kerül megrendezésre a 2018-as pyeong chang-i és a 2022-es pekingi téli olimpia, valamint a 2020-as tokiói és a 2024-es párizsi nyári olimpia is. A vállalat Magyarországon is rendszeresen támogatja a sportot, az egészséges életmódot és a testmozgást népszerűsítő kezdeményezéseket és rendezvényeket és kollégái révén aktív résztvevője is ezeknek. A Bridgestone támogatásával valósult meg egyebek mellett az idei Gerecse50 teljesítménytúra, valamint a Visegrádi Négyek nemzetközi erős ember verseny is. Mindezek mellett a Bridgestone támogatásával lép pályára az Oroszlányi Sport Egyesület férfi kosárlabda csapata is, október 1-én pedig a vállalat közreműködésével rendezik meg a Bridgestone Budaörs Félmaraton futóversenyt.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: Noizz.hu)