A judo csapatversenyeken éppen hogy véget értek az elődöntők, önkéntesek rohantak a tatamira és megszólalt a zene. A begyakorolt koreográfia óriási közönségsikert aratott, beálltak táncolni a versenybírók, és azok a szívbeteg gyerekek, a „szív apró bajnokai" is, akik az esemény meghívott vendégei voltak. Két judós lány, az EYOF-ezürsérmes Kardos Tímea, valamint a korosztályos Európa-bajnok, az EYOF-on bronzérmes Özbas Szofi is kivette a részét a produkcióból.




„Az önkéntesek kitaláltak egy közös táncot a Macarenára, és a YMCA-re, és még néhány nagy slágerre, ezt begyakoroltuk, és előadtuk a közönségnek. Voltak olyan részek, amiket improvizáltunk, és nagyon jól jött ki, hogy a gyerekek és a bírók is részt vettek benne. A judósoké egy nagyon összetartó közösség, itt mindenki segítőkész és vidám. Köszönöm mindenkinek ezt az élményt amit az EYOF adott nekem” – mondta Özbas Szofi.

A győri judos Kardos Tímea táncban is tehetséges, ő csapattársával ellentétben meglepetésszerűen csöppent az előadásba, amihez örömmel csatlakozott. „Én nem készültem fel a többiekkel együtt, de gyorsan felvettem a ritmust, óriási buli volt ez a bírókkal, gyerekekkel” - zárta a fiatal lány.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: Gyorplusz.hu
Fotó: EYOF Győr 2017, Mészáros Mátyás)