A hétvégi cancuni Grand Prix-viadalon Dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke tartott prezentációt a budapesti SUZUKI JUDO VILÁGBAJNOKSÁG előkészületeiről.

castro_drtoth

Antonio Castro Soto Del Valle (balról), az IJF nagykövete is
elfogadta Dr. Tóth László meghívását a budapesti világbajnokságra

„Elégedett vagyok azzal, ahol jelenleg tartunk a világbajnokság megrendezésének előkészületeivel – vélekedett Dr. Tóth László. – Minden egyes nap fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy a lehető legtöbbet hozzuk majd ki ebből a rangos eseményből. Nagy örömmel töltött el bennünket, hogy a Suzuki névadó támogatóként csatlakozott a világbajnokság szponzoraihoz, olyan nagyságrenddel, amely példa nélküli a magyar sportban.”

„A jegyértékesítés jó ütemben zajlik, nagy számban adtunk el belépőket olyan szervezett szurkolói csoportoknak, amelyek Oroszországból, Ausztriából, Franciaországból, Németországból vagy Japánból érkeznek a világbajnokságra. Gondoskodnunk kell róla, hogy újabb szektorokat nyithassunk meg, minél több ember tudja a helyszínen megtekinteni ezt a rangos eseményt.”

Az elnök elárulta: Cancunban további rendezési kérdésekben egyeztetett az IJF képviselőivel, többek között az első vegyecsapat világbajnokság lebonyolításáról is, amelyre a vb zárónapján, szeptember 3-án kerül majd sor.

„Azt hiszem, mindeddig a 2011-es párizsi világbajnokság volt a legjobban megrendezett esemény a sportágban. Azt kívánom, hogy szeptember harmadika után az emberek úgy gondoljanak majd vissza Budapestre, mint a legnagyobb és legjobb judo világbajnokság házigazdájára. Mindenkit szeretettel várunk Magyarországon!”


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017

Fotó: IJF, Gabriela Sabau)