2017. május 01.

Elsöprő sikert hozott a Budapest-kupa!

Minden eddiginél több judós – 25 ország 205 klubjának 1543 versenyzője – lépett tatamira a 30. Budapest-kupán, ragyogóan sikerült a neves jubileum!
Április utolsó hétvégéjén a Megyeri úti jégcsarnokban nyolc tatamin zajlottak a küzdelmek a régió legrangosabb utánpótlásversenyén, amely újabb rekordokat döntött. Huszonhárom európai ország (Ausztria, Azerbajdzsán, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Csehország, Dánia, Finnország, Grúzia, Nagy-Britannia, Görögország, Izrael, Hollandia, Lengyelország, Románia, Oroszország, Szlovákia, Szlovénia, Svédország, Svájc, Ukrajna és Magyarország) mellett a tengerentúlról, Kanadából és a Dominikai Köztársaságból is érkeztek judósok a Budapesti Regionális Judo Szövetség nemzetközi versenyére.
Így készült el a jégcsarnok a Budapest-kupára

A legnépesebb mezőnyt az U15-ös, vagyis a serdülő korcsoport küzdelmei adták (590 fő), de a többi korcsoportban sem lehetett panasz az indulók számára, összesen 1543 judoka lépett tatamira a budapesti viadalon, amelyet ezúttal az érdeklődők az interneten keresztül is élőben követhettek, mind a nyolc szőnyeg eseményeit külön kamera rögzítette. A viadalt hétfőn és kedden korosztályos nemzetközi edzőtábor követi a Megyeri úton, ahol a jégcsarnokban és a Horváth István judocsarnokban is telt házzal zajlanak az edzések.
Judoggy, a magyar judo kabalafigurája is ott volt a Megyeri úton

Az eredménylisták

U18 férfiak

U18 nők

U15 fiúk

U15 lányok

U13 fiúk

U13 lányok

U11


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Fotó: Vészi Klára)