Hétvégén rendezik Magyarország második legnagyobb judós versenyét a Budapest-kupát. A szombaton kezdődő viadalra már huszonöt ország jelezte érkezését, a külföldi versenyzők létszáma mintegy ötszáz főre tehető.



 


Fontos tudnivalók

  • A Budapest-kupán az ifjúsági (U18) korosztályának mérlegelésekor egy kilogramm súlykedvezmény lesz.
  • Nevezni a Magyar Judo Szövetség integrált informatikai rendszerén keresztül lehet. Nevezési határidő: április 26. 23 óra 59 perc.
  • Akik nem tudnak a központi rendszeren keresztül nevezni (U11, vagy nincsenek befizetett szövetségi díjai), azok adatait (pontos név, születési idő, egyesület neve) a fent már megjelölt határidőig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kérik elküldeni.
  • Szombaton, a verseny ideje alatt labadrúgó-mérkőzés lesz, ezért a parkolást a Váci útón lévő Praktiker áruház parkolójában lehet megoldani
  • A versenyen két 6x4 méteres LED-falon lehet követni a felkészülést. A titkárok csak a győztest mondják be, a felkészülőket nem.
  • A verseny követése az interneten élőben lesz lehetséges, tíz kamerával veszik majd a küzdelmeket. (egy totál, egy a LED-falat, rajta a felkészülő sportolókat, valamint a nyolc a tatamit). A verseny honlapjára kikerült egy Live menüpont, amely átirányít a versenyoldali élő adásra. A Youtube-on és a Facebookon is elérhető lesz az élő közvetítés.
  • A Budapesti Regionális Judo Szövetség tagdíjfizető egyesületeinek a nevezés 2000 Ft/fő.
  • A versenyt követő edzőtáborban (május 1-2.) résztvevőket két csoportra fogják bontani. Az edzések alapvetően küzdelmi jellegűek lesznek. Az edzőtáborra a magyar judósoknak is regisztrálni kell email-ben, vagy a verseny helyszínén. Az edzőtáborra is minden regisztrált belépőt kap, amely a magyarok számára ingyenes.


{google_docs}/images/stories/2017/versenykiirasok/bpkupa2017_hu.pdf{/google_docs}


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Fotó: Horváth György)