Önkéntesek jelentkezését várjuk, akik segítenek az augusztus 28-án kezdődő egy hetes budapesti judo világbajnokság és annak kísérő eseményei rendezésében, szervezésében.



A rendezvény sikeres lebonyolítása elképzelhetetlen a hozzád hasonló sportszerető önkéntesek százainak munkája nélkül. Ha elmúltál tizenhat éves (a versenyzőket kísérő önkénteseknél tizennégy év az alsó korhatár), és szívesen részt vennél egy nem mindennapi nemzetközi sportesemény lebonyolításában, akkor szeretettel várunk a világbajnokság önkéntes csapatába!

Ha van kedved hozzá, csatlakozz a csapatunkhoz, légy részese a sportág első magyarországi felnőtt világbajnokságának! Különféle területekre várjuk önkéntesek jelentkezését: a csarnok beépítéséhez, díszítéséhez, a külföldi versenyzők, csapatok kíséréséhez, a nézők irányításához, segítéséhez, adminisztrációs feladatokhoz. Nagy előny számunkra, ha idegen nyelvet is beszélsz, de a legfontosabb szempont, hogy rugalmas légy. A beosztás során igyekszünk figyelembe venni az általad megjelölt területet, de szükség esetén el is térhetünk attól.



A világbajnokság teljes időtartama alatt, 2017. augusztus 27. és szeptember 4. között, kilenc napon át lesz szükségünk a segítségre, erre az időszakra – beosztástól függően – élelmezést biztosítunk az önkénteseknek. Emellett természetesen minden önkéntes „világbajnoki felszerelést” kap, a verseny hivatalos emblémájával.
Segítség nélkül nem megy!

Ha vállalnál ilyen feladatokat, 2017. március 31-ig regisztrálhatsz az ITT KITÖLTHETŐ dokumentummal. Rád is szükségünk van!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017)