Nyolcvan órás coach-képzés sportszakembereknek Mizsér Attilával, Ilyés Gyulával és Ilyés-Dubecz Dorottyával a Sixense Kft. szervezésében. Képzési időpontok: 2017. április 7–8., május 4–6., május 18–20., június 1–2.




Kinek ajánlják a képzést?
– edzőknek, sportvezetőknek, a csapaton belüli segítő szakembereknek, sportpszichológusoknak, akik a coaching eszköztárát rugalmasan szeretnék alkalmazni a sportolók, szervezetek, vezetők fejlesztésében
– segítő szakembereknek, aki a sportolók mentális támogatásában szeretné alkalmazni a coachingot: egy egyszerű, etikus, erőteljes coaching módszertant, mind egyéni, mind csoportos és team fejlesztésben

Képzők, mentorok
Mizsér Attila, coach, tréner, szakedző, öttusázó olimpiai bajnok, két évtized üzleti tapasztalattal a bankszférában. A sport erejét (saját pályafutásának tapasztalatai) alkalmazva dolgozta ki motivációs és vezetői modelljeit, amelyeket vezetőképzésben, egyéni és csoportos coachingban, valamint közösség építésben egyaránt lehet hasznosítani.

Ilyés Gyula sport-coach, tréner, hatodik danos judomester, edző, több mint húsz éve sportvállalkozások vezetésében szerzett gyakorlatot. Edzőként több sportágban segített sportolóknak, hogy eredményesen szerepeljenek sportáguk aktuális világversenyein. Több mint öt éve coach-ként is fejleszti a sportolók mentális állóképességét, támogatja a sportvezetők paradigmaváltását.

Ilyés-Dubecz Dorottya szupervízor – coach, tréner, több mint tizenöt éves üzleti coaching és szupervíziós tapasztalattal, közel két évtizedes felsőoktatási - felnőttképzési gyakorlattal rendelkezik. Az utóbbi öt évben egyre többet dolgozik sportolókkal segítve mentális felkészülésüket. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség megbízásából coach-ként részt vett a 2016-os olimpián Rio de Janeiróban.


A képzésről személyesen érdeklődni lehet
Fehér Ildikó oktatásszervezőnél: +36 30 996 1421,
Ilyés Gyulánál: +36 20 928 7390,
Ilyés-Dubecz Dorottyánál: +36 30 928 7390


A programról bővebben tájékozódhat, és a jelentkezési lap letölthető:
www.sport-coach.hu, www.sixensecoach.hu, www.judoedzo.hu, és www.zugloitreninghaz.hu

Earlybird kedvezmény: 10% a 2017. március 16-ig beérkezett átutalásokra!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017)