Karakas Hedvig a riói olimpia után komoly térdműtéten esett át, azonban a felépülés időszakában keményebben edz, mint valaha, hogy a 2017-es budapesti világbajnokságon jó eredménnyel térhessen vissza.




A gyönyörű olimpikon remek formáját sok-sok mozgással, egészséges étkezéssel és a Scitec Nutrition termékeivel nyeri vissza. Bár látszólag „fiús” sportágat űz, a divatot mindig is imádta, a hétköznapokban igazán nőies jelenség, öltözködésében pedig a sportosan elegáns darabokat részesíti előnyben.

„Sajnos nem vagyok egy korán kelő típus, régen inkább kihagytam a nap legfontosabb étkezését, a reggelit, csak hogy tíz perccel később kelhessek, nemrég azonban megtaláltam a tökéletes napkezdést: a Scitec Nutrition Protein Breakfast reggeli zabpelyhét nem csak azért szeretem, mert pillanatok alatt el tudom készíteni, hanem azért is, mert hosszan tartó, lassan felszabaduló energiatartalékot biztosít a szervezetem számára egész délelőtt.”



Nem áll le az edzéssel

„A riói olimpiát térdszalag nélkül csináltam végig, de tavaly ősszel nem volt mese, muszáj volt a szalagpótló műtétet bevállalni. Idén január végén egy újabb bokaműtét várt rám, de lélekben már megerősödtem és felkészültem a rehabilitációra. Naponta négy-öt alkalommal edzek, hogy mihamarabb a legjobb formámat hozzam. Az erőnlétem fenntartásában és fokozásában sokat segítenek a táplálék-kiegészítők is.”



A jövőjére is gondol

„A versenyzői pályafutásom után is szeretnék a sport területén maradni, négy éve már, hogy a sportszervező szakot választottam a Testnevelési Egyetemen. Nagyon szeretem csinálni, akkor is, ha néha nehéz készülni az edzések mellett. A januári vizsgaidőszakon már sikeresen túl vagyok, ezúttal jegybeírásra ugrottam be az egyetemre. Velem van kedvenc Petrity táskám is, amit személyesen a tervezőtől kaptam, még a monogramom is felvarrták rá, igazán különleges darab.”



Villásreggelivel indította a napot
„Az állandó pörgés, edzések, versenyek mellett is igyekszem odafigyelni arra, hogy beleférjen az időmbe egy-egy kávézás, vacsora, beszélgetés a barátnőkkel. A ma reggeli edzés után egy villásreggeli volt a jutalom az egyik kedvenc kávézómban. Nagyon kedvelem a fehér színű kiegészítőket, legyen szó ékszerről, vagy akár cipőről, ezért a mai szettemhez egy különleges fehér Coccinelle nyakláncot választottam.”



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: Glamouronline.hu
Fotó, styling: KRQ)




s