A Magyar Paralimpiai Bizottság májusi Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben megrendezett évi közgyűlésén vehették át a paralimpiai csapat sportolói a DM támogatásának első részletét. A MPB támogatójaként a dm a sportolók felkészülését segíti.



Az utóbbi időben a magyar fogyatékossággal élő sportolók egyre intenzívebben készülnek a 2012-es paralimpiára. Ennek keretében számos kvalifikációs versenyen vesznek részt külföldön és hazánkban. Az előző, 2008-as pekingi paralimpián egy arany- és öt bronzérmet szereztek a magyar csapat tagjai.

Londonban is számos tehetséges sportoló küzd majd a legjobb helyezésekért, így biztosan szoríthatunk majd Berecki Dezső, Csonka András, Pálos Péter (asztalitenisz), Sas Sándor, Szávai Csaba (erőemelés), Papp Gábor, Szabó Nikolett (judo), Dávid Krisztina, Gurisatti Gyula (sportlövészet), Sors Tamás, Tóth Tamás, Vereczkei Zsolt (úszás), Dani Gyöngyi, Krajnyák Zsuzsanna, Juhász Vera, Pálfi Judit, Osváth Richárd, Szekeres Pál, Juhász Tamás és Mató Gyula (vívás) már kvalifikációt szerzett sportolókért.

A dm drogerie markt abban a reményben, hogy javíthat a sportolók helyzetén, dm utalványok formájában biztosítja a teljes paralimpiai csapat számára a minőségi termékek beszerzését, segítségnyújtásként a megfelelő felkészüléshez. Az utalványokat két részletben kapják meg a sportolók a dm-től a Magyar Paralimpiai Bizottság májusi és augusztusi közgyűlésén.

 

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2012
Forrás: Trade Magazin)